LASTİK İŞ
ismail

DUBALAR YENİLENİYOR

Gölcük 08.02.2016 - 10:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DUBALAR YENİLENİYOR

Hacıyatmazlar yenileniyor ilçemizde gelişigüzel yapılan araç parklarını önlemek ve trafik düzenini sağlamak için kullanılan dubalar, yenileri ile değiştiriliyor

Gölcük Belediyesi, ilçemiz caddelerinde gelişigüzel araç parklarını önlemek ve trafik düzenini sağlamak için, belirli noktalara dubalar yerleştirdi. Bu dubalardan bazıları, belli bir süre sonra, yerlerinden koptu veya kırıldı. Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kırılan veya kopan dubaların yerine yenilerinin montajını yapıyor. Dumlupınar Mahallesi Albay Burak Caddesi'nde bulunan dubaların bir kısmı da yerinden kopmuş ve kırılmıştı. Bunların yenilenmesi için Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dün, çalışma yaparak eski dubaları topladı. Yerlerine caddenin aynı güzergahında yenilerinin montajı yapıldı. Buradaki işlerini tamamlayan zabıta ekipleri, ilçemizin bir başka noktasında aynı çalışmaları gerçekleştirdi.  
Hacıyatmazlar yenileniyor ilçemizde gelişigüzel yapılan araç parklarını önlemek ve trafik düzenini sağlamak için kullanılan dubalar, yenileri ile değiştiriliyor

Gölcük Belediyesi, ilçemiz caddelerinde gelişigüzel araç parklarını önlemek ve trafik düzenini sağlamak için, belirli noktalara dubalar yerleştirdi. Bu dubalardan bazıları, belli bir süre sonra, yerlerinden koptu veya kırıldı.

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kırılan veya kopan dubaların yerine yenilerinin montajını yapıyor. Dumlupınar Mahallesi Albay Burak Caddesi'nde bulunan dubaların bir kısmı da yerinden kopmuş ve kırılmıştı. Bunların yenilenmesi için Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dün, çalışma yaparak eski dubaları topladı. Yerlerine caddenin aynı güzergahında yenilerinin montajı yapıldı. Buradaki işlerini tamamlayan zabıta ekipleri, ilçemizin bir başka noktasında aynı çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.