LASTİK İŞ

DÖNGELOĞLU'NDAN RAMAZAN SOHBETİ

03.07.2015 - 11:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DÖNGELOĞLU'NDAN RAMAZAN SOHBETİ

Gölcük Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kanal 7 Televizyon Programı yapımcısı İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nun katılımıyla, Anıtparkta gerçekleşen Sohbet yoğun ilgi gördü.

Sohbete Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Sohbetinde Peygamber Efendimizin (S.A.V) ve Ashab-ı Kiramın hayatlarından menkıbeler anlatan Ömer Döngeloğlu, güncel konularda toplumsal mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Asrı Saadeti ve Hz. Muhammed'in (s.av.) hayatından örneklerle aile hayatının önemini anlatan Döngeloğlu; aile hayatının daha huzurlu geçmesinin yolunun Peygamber sünnetinden geçtiğini dile getirdi.   Döngeloğlu, Emeği geçen herkese ve nezaket gösterip buraya kadar gelen Gölcüğün güzel insanları hepinize muhabbet dolu, kardeşlik dolu selamlarımı, hürmetlerimi arz ediyorum, Allahın selamı üzerinize olsun, Allah ne muradınız varsa ihsan eylesin. Oruçlarınızı, bütün ibadetlerinizi Rabbim kabul eylesin. Ramazan paylaşmaktır, birbirinin halini, hatırını sormak ve bunun için sorumluluk almak mesuliyeti hme ayıdır, dedi.   Döngeloğlu, Peygamber Efendimizin ailesine çok büyük önem verdiğini Müslüman toplumunun O'nu örnek alması gerektiğini ifade etti. Peygamber Efendimizin hayatından gündeme ilişkin hatıralar da nakleden Ömer Döngeloğlu, Gölcük Anıtpark Meydanını dolduran kalabalığın, kendisine değil Hz. Peygambere duyulan sevgi ve özlemin bir tezahürü olduğunu, söyledi.   Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Mübarek Ramazan ayını coşkuyla kutluyoruz. Yüce rabbimize şükürler olsun ki bizleri, hepimizi bu mübarek aya kavuşturdu. Oruçlarımızı tutabiliyor, namazlarımızı kılabiliyor, Allahımıza karşı görevlerimizi yapabiliyoruz. Yüce rabbim bu günlerimizi aratmaz inşallah. Hepinize sohbet programına katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Ömer hocamıza da özellikle teşekküre diyorum. Bizi kırmadı, ricamızı geri çevirmedi, yoğun programına rağmen buraya kadar geldi. Allah ondan razı olsun” dedi.   Başkan Ellibeş konuşmasının ardından Ömer Döngeloğlu'na katılımlarından dolayı günün anısına bir çiçek takdim edip teşekkür etti.  
Gölcük Belediyesinin Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kanal 7 Televizyon Programı yapımcısı İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nun katılımıyla, Anıtparkta gerçekleşen Sohbet yoğun ilgi gördü.

Sohbete Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Sohbetinde Peygamber Efendimizin (S.A.V) ve Ashab-ı Kiramın hayatlarından menkıbeler anlatan Ömer Döngeloğlu, güncel konularda toplumsal mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Asrı Saadeti ve Hz. Muhammed'in (s.av.) hayatından örneklerle aile hayatının önemini anlatan Döngeloğlu; aile hayatının daha huzurlu geçmesinin yolunun Peygamber sünnetinden geçtiğini dile getirdi.

 

Döngeloğlu, Emeği geçen herkese ve nezaket gösterip buraya kadar gelen Gölcüğün güzel insanları hepinize muhabbet dolu, kardeşlik dolu selamlarımı, hürmetlerimi arz ediyorum, Allahın selamı üzerinize olsun, Allah ne muradınız varsa ihsan eylesin. Oruçlarınızı, bütün ibadetlerinizi Rabbim kabul eylesin. Ramazan paylaşmaktır, birbirinin halini, hatırını sormak ve bunun için sorumluluk almak mesuliyeti hme ayıdır, dedi.

 

Döngeloğlu, Peygamber Efendimizin ailesine çok büyük önem verdiğini Müslüman toplumunun O'nu örnek alması gerektiğini ifade etti. Peygamber Efendimizin hayatından gündeme ilişkin hatıralar da nakleden Ömer Döngeloğlu, Gölcük Anıtpark Meydanını dolduran kalabalığın, kendisine değil Hz. Peygambere duyulan sevgi ve özlemin bir tezahürü olduğunu, söyledi.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Mübarek Ramazan ayını coşkuyla kutluyoruz. Yüce rabbimize şükürler olsun ki bizleri, hepimizi bu mübarek aya kavuşturdu. Oruçlarımızı tutabiliyor, namazlarımızı kılabiliyor, Allahımıza karşı görevlerimizi yapabiliyoruz. Yüce rabbim bu günlerimizi aratmaz inşallah. Hepinize sohbet programına katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Ömer hocamıza da özellikle teşekküre diyorum. Bizi kırmadı, ricamızı geri çevirmedi, yoğun programına rağmen buraya kadar geldi. Allah ondan razı olsun” dedi.

 

Başkan Ellibeş konuşmasının ardından Ömer Döngeloğlu'na katılımlarından dolayı günün anısına bir çiçek takdim edip teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.