DONANMADAN HUZUR EVİNE ZİYARET

Gündem 23.03.2017 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DONANMADAN HUZUR EVİNE ZİYARET

Marmara Denizi ve Karadenizde icra edilecek ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığının her yıl düzenli olarak icra ettiği Deniz Yıldızı 2017 tatbikatı öncesinde Yaşlılar Haftası nedeniyle Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ve Donanma komutanlığı personeli ve eşleri Gölcük Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Donanama Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Karadeniz’de yapılacak olan Deniz Tıldızı 2017 tatbikatına çıkmadan önce Yaşlılar Haftası nedeni ile Gölcük Huzurevi sakinlerini ziyarete etti. Marmara Denizi ve Karadenizde icra edilecek ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığının her yıl düzenli olarak icra ettiği Deniz Yıldızı 2017 tatbikatı öncesinde Yaşlılar Haftası nedeniyle Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ve Donanma komutanlığı personeli ve eşleri  Gölcük Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Misafirleri Huzurevi Müdür Vekili Ayşegül Demirci, Huzurevi personeli ve Gölcük Huzurevini Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve yönetimi karşıladı. Donanma personeli ve eşleri Huzurevi sakinlerine hediye verdi. İSTEKLERİNİ SORDU Donanma Komutanı Kösele, huzur evi sakinleri ile tek tek sohbet ederek sıkıntılarını ve isteklerini sordu. Yaşlıların huzurevinde mutlu olduğunu belirten Kösele, “Huzurevi personeline ve yönetimine teşekkür ediyorum. Yaşlılarımızın hepsi burada olmaktan memnun olduklarını ve kendilerine iyi bakıldıklarını belli etti. Bu da bizi çok mutlu etti” dedi. “ASKERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ” Huzurevinin manzarasının Donanma Komutanlığına baktığını belirten yaşlılar ise “Her gün Donanmada ki gemileri görmekten gurur duyuyoruz. Biz Türk askerimize güveniyoruz. Bizler her yıl ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz” dediler. 
Marmara Denizi ve Karadenizde icra edilecek ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığının her yıl düzenli olarak icra ettiği Deniz Yıldızı 2017 tatbikatı öncesinde Yaşlılar Haftası nedeniyle Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ve Donanma komutanlığı personeli ve eşleri Gölcük Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Donanama Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Karadeniz’de yapılacak olan Deniz Tıldızı 2017 tatbikatına çıkmadan önce Yaşlılar Haftası nedeni ile Gölcük Huzurevi sakinlerini ziyarete etti.

Marmara Denizi ve Karadenizde icra edilecek ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığının her yıl düzenli olarak icra ettiği Deniz Yıldızı 2017 tatbikatı öncesinde Yaşlılar Haftası nedeniyle Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ve Donanma komutanlığı personeli ve eşleri  Gölcük Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Misafirleri Huzurevi Müdür Vekili Ayşegül Demirci, Huzurevi personeli ve Gölcük Huzurevini Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve yönetimi karşıladı. Donanma personeli ve eşleri Huzurevi sakinlerine hediye verdi.

İSTEKLERİNİ SORDU
Donanma Komutanı Kösele, huzur evi sakinleri ile tek tek sohbet ederek sıkıntılarını ve isteklerini sordu. Yaşlıların huzurevinde mutlu olduğunu belirten Kösele, “Huzurevi personeline ve yönetimine teşekkür ediyorum. Yaşlılarımızın hepsi burada olmaktan memnun olduklarını ve kendilerine iyi bakıldıklarını belli etti. Bu da bizi çok mutlu etti” dedi.

“ASKERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”
Huzurevinin manzarasının Donanma Komutanlığına baktığını belirten yaşlılar ise “Her gün Donanmada ki gemileri görmekten gurur duyuyoruz. Biz Türk askerimize güveniyoruz. Bizler her yıl ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.