DONANMA DA KAZA 1 ÖLÜ !

Gölcük 30.07.2017 - 21:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DONANMA DA KAZA 1 ÖLÜ !

Gölcük’ten İzmit istikametine Donanma ışıkları mevkin de aşırı hız yapan araç sürücüsü kontrolünü kaybederek önce direğe çarpıp ardından kaldırıma çıktı..

 D-130 karayolundan İzmit istikametine seyir halinde olan Berkay Kısacık idaresindeki 10 R 2154 plakalı otomobil, donanma ışıklar mevkisinde sürücüsünün direkaiyon halimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarındaki ağaca çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Berkay Kısacı, Furkan Şahbaz (24) ve Tarık Çelik ambulanslarla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastaneaine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Furkan Şahbaz, hastanede doktorların bütün müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle D-130 karayolunun İzmit istikametinde trafik bir süre kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Gölcük’ten İzmit istikametine Donanma ışıkları mevkin de aşırı hız yapan araç sürücüsü kontrolünü kaybederek önce direğe çarpıp ardından kaldırıma çıktı..

 D-130 karayolundan İzmit istikametine seyir halinde olan Berkay Kısacık idaresindeki 10 R 2154 plakalı otomobil, donanma ışıklar mevkisinde sürücüsünün direkaiyon halimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yolun kenarındaki ağaca çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan sürücü Berkay Kısacı, Furkan Şahbaz (24) ve Tarık Çelik ambulanslarla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastaneaine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Furkan Şahbaz, hastanede doktorların bütün müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle D-130 karayolunun İzmit istikametinde trafik bir süre kontrollü olarak verildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.