LASTİK İŞ

DEVLET HASTANESİ YENİ BİNASI YAPILIYOR

Sağlık 22.09.2016 - 18:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DEVLET HASTANESİ YENİ BİNASI YAPILIYOR

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Şenol Ergüney ve İdari Hizmetler Başkanı M.Çoşkun Güler Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini ziyaret etti. Ergüney yeni hastanenin ihale süresinin tamamlandığını yılbaşından sonra temelinin atılacağını belirtti.

YENİ YOĞUN BAKIM Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Yüksel Pehlevan ve idarecilerimizden hastane ve Ek Bina işleyişleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Hastane ve Ek bina ile ilgili projeler görüşüldü. Diyaliz ünitesinin Ek binaya taşınması ve Palyatif yoğun bakım merkezi yapılanması, eski diyaliz ünitesinin yerine de birinci düzey yoğun bakım yapılması için çalışmalarına başlanıldı.  ULAŞIM KOLAYLIĞI Ayrıca Ana binada bulunan Acil servis ve polikliniklerin yenilenmesi çalışmalarına başlanılmasına karar verildi. Hastaların ek binaya gidip gelmelerini kolaylaştırmak için şehir merkezinden daha sonra belirlenecek bir noktadan Kalyon kapıya kadar ücretsiz ring servisi planlandı. Genel Sekrete Ek Binanın da hizmetin her geçen gün arttığını ve memnuniyetini belirtti.  YENİ HASTANE BAŞLIYOR Yeni hastane binası inşaatında son noktaya gelinildiği birkaç ay içinde temelin atılacağını düşündüğünü belirtti. Genel Sekreterimizin ziyareti hastanemiz için çok verimli geçmiştir. PERSONELLE ÖĞLE YEMEĞİ  Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Şenol Ergüney ve İdari Hizmetler Başkanı M. Çoşkun Güler Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine yaptıkları ziyaretin sonunda Hastane Yöneticisi Op.Dr.Yüksel Pehlevan ve idarecilerimiz öğlen hastane personeliyle birlikte yemek yiyerek onlarla sohbet ettiler. Daha önce de hastane de uzman hekim olarak görev yapmış olan genel sekretere sohbet etme imkânı bulan personellerimiz son derece memnun olduklarını belirtti.
Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Şenol Ergüney ve İdari Hizmetler Başkanı M.Çoşkun Güler Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini ziyaret etti. Ergüney yeni hastanenin ihale süresinin tamamlandığını yılbaşından sonra temelinin atılacağını belirtti.

YENİ YOĞUN BAKIM

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Yüksel Pehlevan ve idarecilerimizden hastane ve Ek Bina işleyişleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Hastane ve Ek bina ile ilgili projeler görüşüldü. Diyaliz ünitesinin Ek binaya taşınması ve Palyatif yoğun bakım merkezi yapılanması, eski diyaliz ünitesinin yerine de birinci düzey yoğun bakım yapılması için çalışmalarına başlanıldı. 
ULAŞIM KOLAYLIĞI
Ayrıca Ana binada bulunan Acil servis ve polikliniklerin yenilenmesi çalışmalarına başlanılmasına karar verildi. Hastaların ek binaya gidip gelmelerini kolaylaştırmak için şehir merkezinden daha sonra belirlenecek bir noktadan Kalyon kapıya kadar ücretsiz ring servisi planlandı. Genel Sekrete Ek Binanın da hizmetin her geçen gün arttığını ve memnuniyetini belirtti. 
YENİ HASTANE BAŞLIYOR
Yeni hastane binası inşaatında son noktaya gelinildiği birkaç ay içinde temelin atılacağını düşündüğünü belirtti. Genel Sekreterimizin ziyareti hastanemiz için çok verimli geçmiştir.
PERSONELLE ÖĞLE YEMEĞİ 
Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Şenol Ergüney ve İdari Hizmetler Başkanı M. Çoşkun Güler Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine yaptıkları ziyaretin sonunda Hastane Yöneticisi Op.Dr.Yüksel Pehlevan ve idarecilerimiz öğlen hastane personeliyle birlikte yemek yiyerek onlarla sohbet ettiler. Daha önce de hastane de uzman hekim olarak görev yapmış olan genel sekretere sohbet etme imkânı bulan personellerimiz son derece memnun olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.