LASTİK İŞ

DERNEKLER PLATFORMU’NDAN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

24.09.2016 - 18:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DERNEKLER PLATFORMU’NDAN BAŞKAN ELLİBEŞ’E ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

İlçemizde 19 derneğin üyesi olduğu ve ilçemize önemli katkılar sunan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi ile birlikte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Denlikol amaçlarının derneklerin güçlerini bir araya getirerek, kültürel ve sosyal alanlarda seslerini daha güçlü duyurmak olduğunu ifade ederek, Başkan Ellibeş’e yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca kendilerini makamında ağırlamasından dolayı da teşekkürlerini ilettiler. Başkan Ellibeş, Derneklerin ortak hareket etmesinden memnuniyet duyduğunu, ortak hareket edilmesinin dernek üyelerinin faydasına olacağını belirtirken şunları da sözlerine ekledi: “Çağdaş toplumlarda örgütlenme esastır. Örgütlenmenin oranı gelişmişliğin göstergesidir. Herkesin sosyal devletin oluşumuna katkı sunduğu bir toplum yapısını arzuluyoruz” dedi.  
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

İlçemizde 19 derneğin üyesi olduğu ve ilçemize önemli katkılar sunan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi ile birlikte Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Başkan Denlikol amaçlarının derneklerin güçlerini bir araya getirerek, kültürel ve sosyal alanlarda seslerini daha güçlü duyurmak olduğunu ifade ederek, Başkan Ellibeş’e yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Ayrıca kendilerini makamında ağırlamasından dolayı da teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Ellibeş, Derneklerin ortak hareket etmesinden memnuniyet duyduğunu, ortak hareket edilmesinin dernek üyelerinin faydasına olacağını belirtirken şunları da sözlerine ekledi: “Çağdaş toplumlarda örgütlenme esastır. Örgütlenmenin oranı gelişmişliğin göstergesidir. Herkesin sosyal devletin oluşumuna katkı sunduğu bir toplum yapısını arzuluyoruz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.