DEREYOLUNDA PRESTİJ ÇALIŞMASI BAŞLADI

Değirmendere 07.06.2017 - 09:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEREYOLUNDA PRESTİJ ÇALIŞMASI BAŞLADI

Değirmendere Yalı Mahallesi Dere Sokak’ta yıpranan ve ara ara çöküntüler oluşan yol Gölcük Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Tarafından prestij yol yapılıyor.

Değirmendere Yalı Mahallesi Dere Sokak’ta yıpranan ve ara ara çöküntüler oluşan yol Gölcük Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Tarafından prestij yol yapılıyor. Yol çalışması Ramazan Bayramı’na kadar bitmesi planlanıyor. Değirmendere’nin ilk prestij yolu olacak olan Dere Sokak’ta dün sabah itibariyle ilk kepçe vuruldu ve yol çalışması başlandı. Değirmendere’nin ilk küp taş döşeli prestij yolu olacak olan Dere Sokak’ta çalışmaların Ramazan Bayramı’na kadar bitmesi planlanıyor. Yeni prestij yol çalışmasını Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’de  yakından takip etti. Nuran Zaim, “ Gölcük Belediyesi’ne uzun zamandır Değirmendere’nin yollarının bozuk olduğunu ve yenilenmesi gerektiği konusunda başvuru yapmıştık. Gölcük Belediyesi bu isteğimizi boş çevirmedi ve ilk çalışmayı Dere Sokak’ta başladı. Yapılan prestij yol Değirmendere’ye yeni bir renk katacak. Ben bu güzel çalışmadan dolayı  Gölcük Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’e ve projeyle yakından ilgilenen Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Kemal Kahraman’a teşekkür ediyorum, çalışmaların devamını bekliyorum” dedi.
Değirmendere Yalı Mahallesi Dere Sokak’ta yıpranan ve ara ara çöküntüler oluşan yol Gölcük Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Tarafından prestij yol yapılıyor.

Değirmendere Yalı Mahallesi Dere Sokak’ta yıpranan ve ara ara çöküntüler oluşan yol Gölcük Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Tarafından prestij yol yapılıyor. Yol çalışması Ramazan Bayramı’na kadar bitmesi planlanıyor.
Değirmendere’nin ilk prestij yolu olacak olan Dere Sokak’ta dün sabah itibariyle ilk kepçe vuruldu ve yol çalışması başlandı. Değirmendere’nin ilk küp taş döşeli prestij yolu olacak olan Dere Sokak’ta çalışmaların Ramazan Bayramı’na kadar bitmesi planlanıyor. Yeni prestij yol çalışmasını Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’de  yakından takip etti. Nuran Zaim, “ Gölcük Belediyesi’ne uzun zamandır Değirmendere’nin yollarının bozuk olduğunu ve yenilenmesi gerektiği konusunda başvuru yapmıştık. Gölcük Belediyesi bu isteğimizi boş çevirmedi ve ilk çalışmayı Dere Sokak’ta başladı. Yapılan prestij yol Değirmendere’ye yeni bir renk katacak. Ben bu güzel çalışmadan dolayı  Gölcük Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş’e ve projeyle yakından ilgilenen Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Kemal Kahraman’a teşekkür ediyorum, çalışmaların devamını bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.