LASTİK İŞ

DEPREMİN İZLERİ SİLİNİYOR

31.07.2015 - 12:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DEPREMİN İZLERİ SİLİNİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in talimatları doğrultusunda, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Sosyal Belediyecilik Anlayışı kapsamında İlçede genelinde vatandaşları kaliteli hizmetlerle buluşturan Başkan Ellibeş, ” İlçe genelinde Ekonomik durumları yetersiz olduğundan dolayı Görsel Kirlilik oluşturan ve ömrünü doldurmuş harabe olan evlerini yıkamayan vatandaşlara bir kolaylık sağlanarak, bu binaların yıkımlarını Belediye Fen İşleri Ekiplerimiz başarıyla gerçekleştiriyor” dedi. Gölcük Halıdere Körfez Mah. Konca Cad.2096. sokakta, tapuda 19H1 pafta, 1712 parselde bulunan Filiz Kent Konut Yapı Kooperatif’e ait binalar, 17 Ağustos 1999 depreminden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarında, orta hasarlı olarak tespit edilen binaların zaman içerisinde süreçleri tamamlanmasıyla birlikte, alınan karar doğrultusunda Kooperatif üyelerinin talebi üzerine, Belediyemiz Yapı Kontrol Müdürlüğünün girişimi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının yıkım ekibi ile yıkım çalışmalarına başlanılmıştır. Vatandaşlar Gölcük Belediyesi’nin bu uygulamasını takdirle karşıladıklarını, bu tür çalışmaların devam etmesinin kendileri ve çevre için önemli bir çalışma olduğunu dile getirdiler.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in talimatları doğrultusunda, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri vatandaşlardan gelen taleplere en iyi şekilde cevap verebilmek için özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Sosyal Belediyecilik Anlayışı kapsamında İlçede genelinde vatandaşları kaliteli hizmetlerle buluşturan Başkan Ellibeş, ” İlçe genelinde Ekonomik durumları yetersiz olduğundan dolayı Görsel Kirlilik oluşturan ve ömrünü doldurmuş harabe olan evlerini yıkamayan vatandaşlara bir kolaylık sağlanarak, bu binaların yıkımlarını Belediye Fen İşleri Ekiplerimiz başarıyla gerçekleştiriyor” dedi.

Gölcük Halıdere Körfez Mah. Konca Cad.2096. sokakta, tapuda 19H1 pafta, 1712 parselde bulunan Filiz Kent Konut Yapı Kooperatif’e ait binalar, 17 Ağustos 1999 depreminden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarında, orta hasarlı olarak tespit edilen binaların zaman içerisinde süreçleri tamamlanmasıyla birlikte, alınan karar doğrultusunda Kooperatif üyelerinin talebi üzerine, Belediyemiz Yapı Kontrol Müdürlüğünün girişimi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının yıkım ekibi ile yıkım çalışmalarına başlanılmıştır.

Vatandaşlar Gölcük Belediyesi’nin bu uygulamasını takdirle karşıladıklarını, bu tür çalışmaların devam etmesinin kendileri ve çevre için önemli bir çalışma olduğunu dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.