LASTİK İŞ
ismail

DEPREM ŞEHİTLERİ İÇİN YOLA ÇIKTI

Gündem 01.08.2015 - 13:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DEPREM ŞEHİTLERİ İÇİN YOLA ÇIKTI

17 Ağustos Marmara depremi anısına, Denizde Arama Kurtarma (DAKSAR) üyesi Hüseyin Ürkmez kürek çekerek Gölcük'e gitmek üzere hareket etti.

Türkiye'nin tüm kıyılarını kürek çekerek gezen 56 yaşındaki Ürkmez, Gölcük'e hareket öncesinde Kadıköy Moda İskelesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Moda'dan başlayacağı gezisini 17 Ağustosta Gölcük'te tamamlamayı planladığını söyledi.  DEPREM ŞEHİTLERİ İÇİN YOLA ÇIKTI Yolculuğu, 17 Ağustos depreminde hayatını kaybedenler için yaptığını dile getiren Ürkmez, "Unutmayalım, unutturmayalım" sloganıyla denize çıktığını belirtti. Ürkmez, sandalda yanına aldıkları arasında olmazsa olmazının yemek sepeti olduğunu, bunun yanında piknik tüpü, su, uyku tulumu ve çadır olduğunu anlattı. Gölcük'e ulaştığında engelli bir kişiyle kürek çekeceklerini ifade eden Ürkmez, "Çocuğunu kaybeden Emine Cebeci kürek çekerek finali yapacak, kendisi de engelli bir kişi. Sonuç olarak güzel bir şey olacağını düşünüyorum. Her seyahatimi sosyal amaçlı yapıyorum. Daha önce de köklere dönüş projesi kapsamında İtalya'ya yolculuk yaptım" diye konuştu.  YOLCULUK 17 GÜNDE TAMAMLANACAK Sahildeki turistler de Ürkmez'e ilgi gösterip, hatıra fotoğrafı çektirdi.Hüseyin Ürkmez, Silivri, Tekirdağ, Şarköy, Gelibolu, Çardak, Lapseki, Erdek, Bandırma, Mudanya, Gemlik, Yalova, Esenköy, Çınarcık ve Karamürsel güzergahında devam edecek yolculuğunu, 17 Ağustos günü sona erdirecek.
17 Ağustos Marmara depremi anısına, Denizde Arama Kurtarma (DAKSAR) üyesi Hüseyin Ürkmez kürek çekerek Gölcük'e gitmek üzere hareket etti.

Türkiye'nin tüm kıyılarını kürek çekerek gezen 56 yaşındaki Ürkmez, Gölcük'e hareket öncesinde Kadıköy Moda İskelesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Moda'dan başlayacağı gezisini 17 Ağustosta Gölcük'te tamamlamayı planladığını söyledi. 
DEPREM ŞEHİTLERİ İÇİN YOLA ÇIKTI
Yolculuğu, 17 Ağustos depreminde hayatını kaybedenler için yaptığını dile getiren Ürkmez, "Unutmayalım, unutturmayalım" sloganıyla denize çıktığını belirtti. Ürkmez, sandalda yanına aldıkları arasında olmazsa olmazının yemek sepeti olduğunu, bunun yanında piknik tüpü, su, uyku tulumu ve çadır olduğunu anlattı. Gölcük'e ulaştığında engelli bir kişiyle kürek çekeceklerini ifade eden Ürkmez, "Çocuğunu kaybeden Emine Cebeci kürek çekerek finali yapacak, kendisi de engelli bir kişi. Sonuç olarak güzel bir şey olacağını düşünüyorum. Her seyahatimi sosyal amaçlı yapıyorum. Daha önce de köklere dönüş projesi kapsamında İtalya'ya yolculuk yaptım" diye konuştu. 
YOLCULUK 17 GÜNDE TAMAMLANACAK
Sahildeki turistler de Ürkmez'e ilgi gösterip, hatıra fotoğrafı çektirdi.Hüseyin Ürkmez, Silivri, Tekirdağ, Şarköy, Gelibolu, Çardak, Lapseki, Erdek, Bandırma, Mudanya, Gemlik, Yalova, Esenköy, Çınarcık ve Karamürsel güzergahında devam edecek yolculuğunu, 17 Ağustos günü sona erdirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.