LASTİK İŞ

DENLİKOL YENİDEN BAŞKAN

23.12.2016 - 08:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DENLİKOL YENİDEN BAŞKAN

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu 2017 yılı dönem başkanlığı seçimi geçtiğimiz gün Platform’un yeni yerinde gerçekleştirildi. Tüm üyelerin katıldığı başkanlık seçiminde mevcut başkan Bülent Denlikol yeniden başkanlığa seçildi.

Geçtiğimiz gün Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nda 2017 yılı Dönem Başkanlığı seçim heyecanı yaşandı. Platform’un yeni yerinde gerçekleştirilen seçime bütün platform üyeleri katılım sağladı. 1 yıl önce başkanlığa seçilen ve görevini en iyi şekilde yerine getiren Bülent Denlikol platform üyelerince 1 dönem daha başkanlığa seçildi. Başkan Denlikol, yaptığı açıklamada, “Beni yeniden başkanlığa layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aslında başkanlık görevimi başka arkadaşıma devredecektim. Fakat siz değerli Platform üyelerinin dernek başkanlığı görevimi bir yıl daha sürdürme isteğinizi kıramadım. Sizlerle 2017 yılında da çok güzel işler başaracağız. Güzel işlere imza atacağız. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Denlikol’un konuşmasını alkışlarla karşılayan Platform üyeleri seçimin Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’na hayırlı olmasını dilediler. Seçim toplu fotoğrafın ardından sona erdi.
Gölcük Kültür Dernekleri Platformu 2017 yılı dönem başkanlığı seçimi geçtiğimiz gün Platform’un yeni yerinde gerçekleştirildi. Tüm üyelerin katıldığı başkanlık seçiminde mevcut başkan Bülent Denlikol yeniden başkanlığa seçildi.

Geçtiğimiz gün Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nda 2017 yılı Dönem Başkanlığı seçim heyecanı yaşandı. Platform’un yeni yerinde gerçekleştirilen seçime bütün platform üyeleri katılım sağladı. 1 yıl önce başkanlığa seçilen ve görevini en iyi şekilde yerine getiren Bülent Denlikol platform üyelerince 1 dönem daha başkanlığa seçildi. Başkan Denlikol, yaptığı açıklamada, “Beni yeniden başkanlığa layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aslında başkanlık görevimi başka arkadaşıma devredecektim. Fakat siz değerli Platform üyelerinin dernek başkanlığı görevimi bir yıl daha sürdürme isteğinizi kıramadım. Sizlerle 2017 yılında da çok güzel işler başaracağız. Güzel işlere imza atacağız. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Denlikol’un konuşmasını alkışlarla karşılayan Platform üyeleri seçimin Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’na hayırlı olmasını dilediler. Seçim toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.