DEĞİRMENDERE’YE SIKI GÖZETİM

Gündem 03.08.2019 - 13:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE’YE SIKI GÖZETİM

Önceki akşam Değirmendere’de işlenen cinayetin ardından Gölcük Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Değirmendere ve Kavaklı sahilleri didik didik tarandı. Uygulamaya Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ta katıldı.

Değirmendere Sahilde yapılan uygulamaya Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir Müdür Yardımcısı Teoman Yaman ve birim amirleri polis ve Bekçiler katıldılar.  Değirmendere Yüzbaşılar sahil boyunda alkol alan vatandaşlara uyarılarda bulundular, şahıslar üzerinde GBT sorgulamaları yapılırken Trafik ekipleri ise araçlar üzerinde de uygulama yapıldı.  HALKIMIZ GEREKLİ DESTEĞİ VERMELİ Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak Değirmendere’de yapılan genel uygulamaya katılırken geçtiğimiz gün yaşanan kavga sonrası bıçaklanan gencin ölümüne üzüldüğünü belirtti. Kaymakam Irmak “Gölcük Kavaklı sahil ve Değirmendere Yüzbaşılar sahillerinde yaşanan olaylar halkımızı büyük üzüntüye sürüklüyor, buradaki halkımızın can ve mal güvenliği emniyet güçlerinin olduğu kadar halkımızın da emniyet güçlerine gerekli desteği vermelidirler, burada yaşanan üzücü olayların önüne geçebilmek için halkımızın bizlere desteğini bekliyoruz” dedi. ARANAN 2 KİŞİ YAKALANDI Gölcük Emniyet Müdürlüğü ekipleri Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde yapılan genel uygulamada toplam 160 şahıs sorgulanırken 5 şahısa kabahatler kanununa muhalefetten idari işlem yapıldı, ayrıca 2 aranan şahıs yakalandı. Şahısların üzeri ve araçlar da yapılan aramalarında 2 adet muşta, keser sapı, sustalı gibi suç aletleri ele geçirildi. Bu şahıslar hakkında idari işlemler yapıldı
Önceki akşam Değirmendere’de işlenen cinayetin ardından Gölcük Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Değirmendere ve Kavaklı sahilleri didik didik tarandı. Uygulamaya Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ta katıldı.

Değirmendere Sahilde yapılan uygulamaya Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir Müdür Yardımcısı Teoman Yaman ve birim amirleri polis ve Bekçiler katıldılar. 

Değirmendere Yüzbaşılar sahil boyunda alkol alan vatandaşlara uyarılarda bulundular, şahıslar üzerinde GBT sorgulamaları yapılırken Trafik ekipleri ise araçlar üzerinde de uygulama yapıldı. 

HALKIMIZ GEREKLİ DESTEĞİ VERMELİ
Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak Değirmendere’de yapılan genel uygulamaya katılırken geçtiğimiz gün yaşanan kavga sonrası bıçaklanan gencin ölümüne üzüldüğünü belirtti. Kaymakam Irmak “Gölcük Kavaklı sahil ve Değirmendere Yüzbaşılar sahillerinde yaşanan olaylar halkımızı büyük üzüntüye sürüklüyor, buradaki halkımızın can ve mal güvenliği emniyet güçlerinin olduğu kadar halkımızın da emniyet güçlerine gerekli desteği vermelidirler, burada yaşanan üzücü olayların önüne geçebilmek için halkımızın bizlere desteğini bekliyoruz” dedi.

ARANAN 2 KİŞİ YAKALANDI
Gölcük Emniyet Müdürlüğü ekipleri Değirmendere Yüzbaşılar sahilinde yapılan genel uygulamada toplam 160 şahıs sorgulanırken 5 şahısa kabahatler kanununa muhalefetten idari işlem yapıldı, ayrıca 2 aranan şahıs yakalandı. Şahısların üzeri ve araçlar da yapılan aramalarında 2 adet muşta, keser sapı, sustalı gibi suç aletleri ele geçirildi. Bu şahıslar hakkında idari işlemler yapıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.