DEĞİRMENDERE'YE GELİYOR

Değirmendere 31.10.2016 - 12:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DEĞİRMENDERE'YE GELİYOR

MHP Genel BAşkan adayı Meral Akşener, açılışa katılmak için Değirmendere'ye geliyor

1 Kasım seçimlerinin ardından MHP’deki muhalifler olağanüstü kurultay istemişti. Kurultayda genel başkanlık için İzmitli hemşerimiz Meral Akşener de adaylığını açıklamıştı. Akşener’i destekleyen isimlerden biri de MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’du. Kılınçsoy, bu nedenle görevinden de alındı. Partiden ihraç istemiyle il disiplin kuruluna sevk edilen Kılınçsoy, yine de Akşener’i desteklemekten vazgeçmedi.   AÇILIŞ 13 KASIM’DA Geçtiğimiz akşam Meral Akşener, bir toplantı için ilimize gelmişti. Akşener ile bir araya gelen eski başkan Kılınçsoy, onu açılışına davet etti. Bu davete olumlu yanıt veren Akşener, bir kez daha ilimize gelecek. Kılınçsoy’un sahibi olduğu Açtım Köfte Sarayı ve sulu yemek lokantasının açılışı, 13 Kasım Pazar günü saat:14.00’te gerçekleştirilecek. Değirmendere Cumhuriyet Caddesi üzerindeki açılışa MHP’lilerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
MHP Genel BAşkan adayı Meral Akşener, açılışa katılmak için Değirmendere'ye geliyor

1 Kasım seçimlerinin ardından MHP’deki muhalifler olağanüstü kurultay istemişti. Kurultayda genel başkanlık için İzmitli hemşerimiz Meral Akşener de adaylığını açıklamıştı. Akşener’i destekleyen isimlerden biri de MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’du. Kılınçsoy, bu nedenle görevinden de alındı. Partiden ihraç istemiyle il disiplin kuruluna sevk edilen Kılınçsoy, yine de Akşener’i desteklemekten vazgeçmedi.

 

AÇILIŞ 13 KASIM’DA

Geçtiğimiz akşam Meral Akşener, bir toplantı için ilimize gelmişti. Akşener ile bir araya gelen eski başkan Kılınçsoy, onu açılışına davet etti. Bu davete olumlu yanıt veren Akşener, bir kez daha ilimize gelecek. Kılınçsoy’un sahibi olduğu Açtım Köfte Sarayı ve sulu yemek lokantasının açılışı, 13 Kasım Pazar günü saat:14.00’te gerçekleştirilecek. Değirmendere Cumhuriyet Caddesi üzerindeki açılışa MHP’lilerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.