DEĞİRMENDERE KAPALI PAZARI YAZ BİTMEDEN AÇILACAK

Değirmendere 11.06.2019 - 11:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE KAPALI PAZARI YAZ BİTMEDEN AÇILACAK

Değirmendere’de devam eden kapalı otopark ve sosyal merkez projesini yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, zamanından önce 2.5 ay içinde projenin tamamlanacağını ve hizmete gireceğini müjdeledi.

Gölcük Belediyesi’nin geçmiş dönem hayata geçen Değirmendere’de otopark sorununu çözmek için Başkomutan Caddesi’nde hayata geçirdiği proje de artık sona gelindi. 10 bin M2 alan üzerine kurulu olan 260 araçlık kapalı otopark ve teras katında hayata geçirilecek sosyal merkez projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, firma yetkililerinden bilgi aldı ve projenin zamanından önce 2.5 ay içinde tamamlanarak hizmete gireceğini müjdeledi. HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ İnşaatın büyük ölçü de bittiği ve çevre düzenlemesine geçildiği projeyle ilgili açıklamada bulunan Başkan Ali Yıldırım Sezer, “Geçmiş dönem Başkanımız Mehmet Ellibeş döneminde hayata geçen Değirmendere Kapalı Otopark ve teras katında GÖLMEK Kurs ve Sosyal Merkezin yer alacağı projemizde artık sona gelindi. Değirmenderemiz de otopark sorununu büyük ölçüde çözecek, 260 araçlık otoparkımızın zamanından önce 2.5 ay içinde tamamlanarak hizmete girmesini planlıyoruz. Teras katta hizmete açılacak sosyal merkez de büyük bir açığı kapatacak ve GÖLMEK kursları burada halkımızın hizmetine açılacak. Bu noktada Değirmendereli hemşehrilerimize müjdeyi vermek istiyor ve projenin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.   
Değirmendere’de devam eden kapalı otopark ve sosyal merkez projesini yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, zamanından önce 2.5 ay içinde projenin tamamlanacağını ve hizmete gireceğini müjdeledi.

Gölcük Belediyesi’nin geçmiş dönem hayata geçen Değirmendere’de otopark sorununu çözmek için Başkomutan Caddesi’nde hayata geçirdiği proje de artık sona gelindi. 10 bin M2 alan üzerine kurulu olan 260 araçlık kapalı otopark ve teras katında hayata geçirilecek sosyal merkez projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, firma yetkililerinden bilgi aldı ve projenin zamanından önce 2.5 ay içinde tamamlanarak hizmete gireceğini müjdeledi.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

İnşaatın büyük ölçü de bittiği ve çevre düzenlemesine geçildiği projeyle ilgili açıklamada bulunan Başkan Ali Yıldırım Sezer, “Geçmiş dönem Başkanımız Mehmet Ellibeş döneminde hayata geçen Değirmendere Kapalı Otopark ve teras katında GÖLMEK Kurs ve Sosyal Merkezin yer alacağı projemizde artık sona gelindi. Değirmenderemiz de otopark sorununu büyük ölçüde çözecek, 260 araçlık otoparkımızın zamanından önce 2.5 ay içinde tamamlanarak hizmete girmesini planlıyoruz. Teras katta hizmete açılacak sosyal merkez de büyük bir açığı kapatacak ve GÖLMEK kursları burada halkımızın hizmetine açılacak. Bu noktada Değirmendereli hemşehrilerimize müjdeyi vermek istiyor ve projenin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.