LASTİK İŞ

DEĞİRMENDERE KAPALI OTOPARK AÇILIYOR

Değirmendere 18.12.2019 - 09:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE KAPALI OTOPARK AÇILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi tarafından ortak proje kapsamında yapımı tamamlanan 10 bin m2 kapalı alana sahip, 260 araçlık Değirmendere Kapalı Otoparkı’nın kiraya verilmesi ihalesi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi tarafından ortak proje kapsamında yapımı tamamlanan 10 bin m2 kapalı alana sahip, 260 araçlık Değirmendere Kapalı Otoparkı’nın kiraya verilmesi ihalesi, Gölcük Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Canlı olarak yayınlanan ihaleyi sermayesi 100 Gölcük Belediyesi’ne ait olan GÖLAŞ Anonim Şirketi tek firma olarak girdi ve 2505 TL + KDV fiyat vererek ihaleyi kazandı. “UYGUN BİR FİYAT POLİTİKASI İZLENECEK” İhale sonrasında GÖLAŞ Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; otoparkın yıl sonundan önce faaliyete geçmesi için çaba sarf edecekleri belirtildi ve “Değirmendereli hemşehrilerinizin otoparkı tercih edecekleri uygun bir fiyat politikası izleyeceğiz. Ayrıca; otopark cumartesi günü kapalı pazar yeri olarak da kullanılacak.” denildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi tarafından ortak proje kapsamında yapımı tamamlanan 10 bin m2 kapalı alana sahip, 260 araçlık Değirmendere Kapalı Otoparkı’nın kiraya verilmesi ihalesi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesi tarafından ortak proje kapsamında yapımı tamamlanan 10 bin m2 kapalı alana sahip, 260 araçlık Değirmendere Kapalı Otoparkı’nın kiraya verilmesi ihalesi, Gölcük Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Canlı olarak yayınlanan ihaleyi sermayesi 100 Gölcük Belediyesi’ne ait olan GÖLAŞ Anonim Şirketi tek firma olarak girdi ve 2505 TL + KDV fiyat vererek ihaleyi kazandı.

“UYGUN BİR FİYAT POLİTİKASI İZLENECEK”

İhale sonrasında GÖLAŞ Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; otoparkın yıl sonundan önce faaliyete geçmesi için çaba sarf edecekleri belirtildi ve “Değirmendereli hemşehrilerinizin otoparkı tercih edecekleri uygun bir fiyat politikası izleyeceğiz. Ayrıca; otopark cumartesi günü kapalı pazar yeri olarak da kullanılacak.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.