LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE'DE YILBAŞI KARTI NOSTALJİSİ

Değirmendere 28.12.2016 - 22:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DEĞİRMENDERE'DE YILBAŞI KARTI NOSTALJİSİ

Değirmendere bu yılbaşında nostalji yapıyor.

Bir Tutkudur Değirmenderem Facebook grubu, gazetemiz sponsorluğunda basılan yılbaşı kartlarını Değirmendere'de ücretsiz dağıtıyor. Mustafa Onur'un dört resminden oluşan yılbaşı kartının arkası da tam nostaljik tasarlandı. Grubun yöneticisi Sami Cansu ve Mustafa Onur, amaçlarının unutulan bir geleneği yaşatmak, hatırlatmak ve yeni nesillere de eskileri anlatmak olduğunu ifade ediyorlar. Grup üyeleri ise dağıtım noktalarından aldıkları kartları şehir dışındaki yakınlarına postalamaya başladılar. Gelen yorumlara bakılırsa artık yılbaşı ve bayramlarda unutulan bir alışkanlık geri gelecek...
Değirmendere bu yılbaşında nostalji yapıyor.

Bir Tutkudur Değirmenderem Facebook grubu, gazetemiz sponsorluğunda basılan yılbaşı kartlarını Değirmendere'de ücretsiz dağıtıyor.

Mustafa Onur'un dört resminden oluşan yılbaşı kartının arkası da tam nostaljik tasarlandı. Grubun yöneticisi Sami Cansu ve Mustafa Onur, amaçlarının unutulan bir geleneği yaşatmak, hatırlatmak ve yeni nesillere de eskileri anlatmak olduğunu ifade ediyorlar.

Grup üyeleri ise dağıtım noktalarından aldıkları kartları şehir dışındaki yakınlarına postalamaya başladılar. Gelen yorumlara bakılırsa artık yılbaşı ve bayramlarda unutulan bir alışkanlık geri gelecek...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.