LASTİK İŞ

ÇOCUKLARIN KAYMAKAM VE BAŞKAN SEVGİSİ

20.10.2017 - 08:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLARIN KAYMAKAM VE BAŞKAN SEVGİSİ

+1 Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz, 21.Yüzyıl Tiyatro Kulübü Başkanı Handan Özbay, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ettiler.

Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz, 21.Yüzyıl Tiyatro Kulübü Başkanı Handan Özbay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kızıldağ, Kaymakam Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, down sendromlu çocuklar ve veliler ile Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ı makamında ziyaret ederek Türkiye'de örnek olan projelerini Kaymakam Altıntaş'a anlattılar.  Kaymakam Altıntaş ise böylesine önemli bir derneğin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, imkânlar ölçüsünde destek olacağının sözünü verdi. Türkiye'de ilk olan tiyatro projelerini Başkan Ellibeş'e anlatan Abanoz ve Özbay, destek istedi. Başkan Ellibeş, “Down Sendromlu çocuklarımız bizim için çok değerli. Onların mutluluğu da bizler için önemli. Tiyatro projeniz çok güzel ve çok önemli. Bizler elimizden gelen desteği sizlere her zaman vereceğiz. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi. 
+1 Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz, 21.Yüzyıl Tiyatro Kulübü Başkanı Handan Özbay, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ı ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret ettiler.

Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Rumelioğlu Abanoz, 21.Yüzyıl Tiyatro Kulübü Başkanı Handan Özbay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Kızıldağ, Kaymakam Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Gölcük Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, down sendromlu çocuklar ve veliler ile Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş'ı makamında ziyaret ederek Türkiye'de örnek olan projelerini Kaymakam Altıntaş'a anlattılar.  Kaymakam Altıntaş ise böylesine önemli bir derneğin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, imkânlar ölçüsünde destek olacağının sözünü verdi.

Türkiye'de ilk olan tiyatro projelerini Başkan Ellibeş'e anlatan Abanoz ve Özbay, destek istedi. Başkan Ellibeş, “Down Sendromlu çocuklarımız bizim için çok değerli. Onların mutluluğu da bizler için önemli. Tiyatro projeniz çok güzel ve çok önemli. Bizler elimizden gelen desteği sizlere her zaman vereceğiz. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.