ÇOCUKLARI MUTLU EDEN TEK DERNEK

Gündem 16.06.2017 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUKLARI MUTLU EDEN TEK DERNEK

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD’ın geleneksel hale getirdiği Koruma altındaki çocuklara verdiği iftar programına Gölcük Ve Kocaeli’de sevgi evlerinde kalan 147 çocuk katıldı. Çocuklar iftar sonrası Değirmendere sahilinin keyfini çıkardı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD’ın geleneksel hale getirdiği Koruma altındaki çocuklara verdiği  iftar programına Gölcük Ve Kocaeli’de sevgi evlerinde kalan 147 çocuk katıldı. Çocuklar iftar sonrası Değirmendere sahilinin keyfini çıkardı. her yıl Değirmendere saçı beyaz kebapta çocukları ağırlayan TEMAD Bu yıl iftarını daha da genişleterek 147 çocuğu ağırladı. TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi üyelerinin desteği ile Koruma altındaki çocukları için yaptıkları etkinliklere devam ediyor. Bu yıl düzenlenen iftara yoğun katılım oldu. TEMAD’ın iftarına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Saraylı Çocuk Evleri sitesi Müdürü Mehmet Akpınar, Çocukevleri Koordinasyon Müdürü Berat Özer, Arı Otomotivin sahibi Emin Birlik ve ailesi, Çocuk evlerinden sorumlu anneler ve Gölcük ile Kocaeli’de ki çocuk evlerinde kalan çocuklar katıldı.   TÜLÜ “ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR” TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü  “TEMAD Gölcük Şubesi yönetimi olarak bizler her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımızı unutmadık, çocuklar bizlerin birer geleceğimizdir, bu nedenle her yıl olduğu gibi bu yılda onlarla birlikte iftar yemeğinde buluştuk, çocuk sevgi evleri yöneticilerine, üyelerimize Yemeğimize sponsor olan Arı Otomotivin sahibi Emin Birlik’e ve Çocuklarımıza dondurma ikramı yapan Özserbeslerin sahibi Yavuz Serbes’e  teşekkür ediyorum” dedi. İFTAR SONRASI ÇOCUKLARA DONDURMA Gölcük’ün tanınmış esnaflarından Özserbesler Pastanesi sahibi Yavuz Serbest tarafından çocuk evleri, Sevgi evlerinde kalan çocuklara iftar sonrası dondurma ikramında bulunurken Yavuz “TEMAD Başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum, her yıl çocuklara verilen iftar yemeğinden sonra bizlerin de destek olmak için burada çocuklarımıza dondurma ikramında bulunuyoruz bu gibi faaliyetlerden dolayı bizlerde bir katkı sağladıysak ne mutlu, çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır, bu nedenle böyle bir organize yapan Derneğimize teşekkür ediyoruz” dedi. TEMAD’A TEŞEKKÜR Arı Otomotivin sahibi aynı zamanda emekli Astsubay olan Emin Birlik” Böylesine bir programa beni vesile eden TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimine teşekkür ediyorum. Böylesine güzel çocuklarımızla birlikte iftar yaptığım için çok mutluyum”dedi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, çocukları her yıl bir araya getiren ve farklı bir gece yaşatan TEMAD’a teşekkür etti.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD’ın geleneksel hale getirdiği Koruma altındaki çocuklara verdiği iftar programına Gölcük Ve Kocaeli’de sevgi evlerinde kalan 147 çocuk katıldı. Çocuklar iftar sonrası Değirmendere sahilinin keyfini çıkardı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD’ın geleneksel hale getirdiği Koruma altındaki çocuklara verdiği  iftar programına Gölcük Ve Kocaeli’de sevgi evlerinde kalan 147 çocuk katıldı. Çocuklar iftar sonrası Değirmendere sahilinin keyfini çıkardı. her yıl Değirmendere saçı beyaz kebapta çocukları ağırlayan TEMAD Bu yıl iftarını daha da genişleterek 147 çocuğu ağırladı.

TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi üyelerinin desteği ile Koruma altındaki çocukları için yaptıkları etkinliklere devam ediyor. Bu yıl düzenlenen iftara yoğun katılım oldu. TEMAD’ın iftarına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Saraylı Çocuk Evleri sitesi Müdürü Mehmet Akpınar, Çocukevleri Koordinasyon Müdürü Berat Özer, Arı Otomotivin sahibi Emin Birlik ve ailesi, Çocuk evlerinden sorumlu anneler ve Gölcük ile Kocaeli’de ki çocuk evlerinde kalan çocuklar katıldı.  

TÜLÜ “ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü  “TEMAD Gölcük Şubesi yönetimi olarak bizler her yıl olduğu gibi bu yılda çocuklarımızı unutmadık, çocuklar bizlerin birer geleceğimizdir, bu nedenle her yıl olduğu gibi bu yılda onlarla birlikte iftar yemeğinde buluştuk, çocuk sevgi evleri yöneticilerine, üyelerimize Yemeğimize sponsor olan Arı Otomotivin sahibi Emin Birlik’e ve Çocuklarımıza dondurma ikramı yapan Özserbeslerin sahibi Yavuz Serbes’e  teşekkür ediyorum” dedi.

İFTAR SONRASI ÇOCUKLARA DONDURMA

Gölcük’ün tanınmış esnaflarından Özserbesler Pastanesi sahibi Yavuz Serbest tarafından çocuk evleri, Sevgi evlerinde kalan çocuklara iftar sonrası dondurma ikramında bulunurken Yavuz “TEMAD Başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum, her yıl çocuklara verilen iftar yemeğinden sonra bizlerin de destek olmak için burada çocuklarımıza dondurma ikramında bulunuyoruz bu gibi faaliyetlerden dolayı bizlerde bir katkı sağladıysak ne mutlu, çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır, bu nedenle böyle bir organize yapan Derneğimize teşekkür ediyoruz” dedi.

TEMAD’A TEŞEKKÜR
Arı Otomotivin sahibi aynı zamanda emekli Astsubay olan Emin Birlik” Böylesine bir programa beni vesile eden TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimine teşekkür ediyorum. Böylesine güzel çocuklarımızla birlikte iftar yaptığım için çok mutluyum”dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, çocukları her yıl bir araya getiren ve farklı bir gece yaşatan TEMAD’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.