LASTİK İŞ

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU !

Gölcük 07.10.2015 - 15:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU !

Büyükşehir’in ‘’Sana Oyuncak Getirdim’’ projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına 3 bin oyuncak dağıtıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından 2015 yılı başında başlatılan “Sana Oyuncak Getirdim” isimli sosyal sorumluluk projesi tüm hızıyla devam ediyor. Oyuncaklarına kavuşan çocukların yüzündeki, mutluluk ise görülmeye değer. Projede bu ana kadar 3 bin oyuncak dağıtıldı.                   SOSYAL VE EKONOMİK FAYDA BİR ARADA Sosyal Belediyecilik gereği olarak uygulanan “Sana Oyuncak Getirdim” projesinde gönüllülük esasına dayanan ve yardımlaşma duygusu çerçevesinde toplanan oyuncaklar, ekonomik yoksunluk içindeki ailelerin çocuklarına ve engelli çocuklara dağıtılıyor. Ekonomik yoksunluk içindeki ailelerin çocuklarına oyuncak dağıtılması, yardımda bulunacak ailelerin çocuklarında yardımlaşma ve paylaşma duygusunun geliştirilmesini sağlıyor. Bu proje ile sosyal ve ekonomik içerikli fayda bir arada sağlanıyor.   3000 OYUNCAK ÇOCUKLARLA BULUŞTU 2015 yılı başından bugüne “Sana Oyuncak Getirdim” isimli projede, alışveriş merkezleri ve okullarda binlerce oyuncak toplandı. Temizlik ve ayrıştırması tamamlanan 3 bin oyuncak Kocaeli’de yaşayan mağdur durumdaki engelli ve muhtaç ailelerin çocuklarına ulaştırıldı. Kocaeli halkı alışveriş merkezlerinde, ilköğretim öğrencileri de okullarındaki oyuncak kutularına kullanmadıkları veya yeni aldıkları oyuncakları atarak “Sana Oyuncak Getirdim” projesine katılıyor. Toplanan oyuncaklar gönüllü üniversite öğrencileri ve birim personelleri tarafından yıkanarak yaş ve cinsiyete göre ayrıştırılıp, ambalajlanıyor ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü sosyal inceleme görevlileri tarafından dağıtılıyor.   MİLLİ EĞİTİM PROJE PAYDAŞI        2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje paydaşı olarak 35 okulda “Oyuncak Toplama Kampanyası”na katkı sundu. Yeni eğitim ve öğretim yılının açılması ile birlikte okullarda oyuncak toplanmasına devam edilecek.   AVM’LER DEN KAMPANYAYA BÜYÜK DESTEK           Mekanlarında yer açarak projeye destek veren Kocaeli’deki alışveriş merkezleri (Arasta Park,  Carrefour, Dolphin, Ncity, Metro, Körfez AVM, Kipa, Darıca AVM, Gebze Center, Özdilek, Koçtaş, Real) de  “Sana Oyuncak Getirdim” isimli kampanyanın etkin bir biçimde yürümesinde rol alıyorlar.
Büyükşehir’in ‘’Sana Oyuncak Getirdim’’ projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına 3 bin oyuncak dağıtıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından 2015 yılı başında başlatılan “Sana Oyuncak Getirdim” isimli sosyal sorumluluk projesi tüm hızıyla devam ediyor. Oyuncaklarına kavuşan çocukların yüzündeki, mutluluk ise görülmeye değer. Projede bu ana kadar 3 bin oyuncak dağıtıldı.                

 

SOSYAL VE EKONOMİK FAYDA BİR ARADA

Sosyal Belediyecilik gereği olarak uygulanan “Sana Oyuncak Getirdim” projesinde gönüllülük esasına dayanan ve yardımlaşma duygusu çerçevesinde toplanan oyuncaklar, ekonomik yoksunluk içindeki ailelerin çocuklarına ve engelli çocuklara dağıtılıyor. Ekonomik yoksunluk içindeki ailelerin çocuklarına oyuncak dağıtılması, yardımda bulunacak ailelerin çocuklarında yardımlaşma ve paylaşma duygusunun geliştirilmesini sağlıyor. Bu proje ile sosyal ve ekonomik içerikli fayda bir arada sağlanıyor.

 

3000 OYUNCAK ÇOCUKLARLA BULUŞTU

2015 yılı başından bugüne “Sana Oyuncak Getirdim” isimli projede, alışveriş merkezleri ve okullarda binlerce oyuncak toplandı. Temizlik ve ayrıştırması tamamlanan 3 bin oyuncak Kocaeli’de yaşayan mağdur durumdaki engelli ve muhtaç ailelerin çocuklarına ulaştırıldı. Kocaeli halkı alışveriş merkezlerinde, ilköğretim öğrencileri de okullarındaki oyuncak kutularına kullanmadıkları veya yeni aldıkları oyuncakları atarak “Sana Oyuncak Getirdim” projesine katılıyor. Toplanan oyuncaklar gönüllü üniversite öğrencileri ve birim personelleri tarafından yıkanarak yaş ve cinsiyete göre ayrıştırılıp, ambalajlanıyor ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü sosyal inceleme görevlileri tarafından dağıtılıyor.

 

MİLLİ EĞİTİM PROJE PAYDAŞI      

 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü proje paydaşı olarak 35 okulda “Oyuncak Toplama Kampanyası”na katkı sundu. Yeni eğitim ve öğretim yılının açılması ile birlikte okullarda oyuncak toplanmasına devam edilecek.

 

AVM’LER DEN KAMPANYAYA BÜYÜK DESTEK          

Mekanlarında yer açarak projeye destek veren Kocaeli’deki alışveriş merkezleri (Arasta Park,  Carrefour, Dolphin, Ncity, Metro, Körfez AVM, Kipa, Darıca AVM, Gebze Center, Özdilek, Koçtaş, Real) de  “Sana Oyuncak Getirdim” isimli kampanyanın etkin bir biçimde yürümesinde rol alıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.