LASTİK İŞ
ismail

ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

25.04.2018 - 19:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER

Gölcük Belediyesi Konservatuarı Çok Sesli Çocuk Korosu Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında harika bir konser gerçekleştirdi.

Şef Turan Yüksel yönetimindeki 90 kişilik çocuk korosu bir birinden güzel yöresel türküleri ve güncel şarkıları başarıyla seslendirirken izleyicilerden tam not aldı. Konserde Koro türküleri başarıyla seslendirilirken izleyiciler de zaman zaman türkülere eşlik etti. Konsere İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Birim Müdürleri, Okul Müdürleri ve Vatandaşlar katıldı. Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında gerçekleştirilen konsere müzikseverlerin büyük ilgi göstermesi salonda güzel bir birliktelik ve coşku yaşanmasına etken oldu. Konser sonunda İlçe Kaymakamı Altıntaş ve Başkan Ellibeş çocuk korosunun arasına girerek şarkılara eşlik etti. Alkışlarla konser tamamlanırken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geleceğin Müzisyenlerini ve Sanatçılarını yetiştirmenin onur ve gururunu bizlere yaşatan çocuklarımızı alkışlayalım dedi.   Salonu dolduran izleyiciler Koroyu ayakta alkışlayarak karşılık verdi. Konser sonunda Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş günün anısına Şef Turan Yüksel'e çiçek takdim edip kutladı ve her zaman yanınızda olacağız dedi.
Gölcük Belediyesi Konservatuarı Çok Sesli Çocuk Korosu Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında harika bir konser gerçekleştirdi.

Şef Turan Yüksel yönetimindeki 90 kişilik çocuk korosu bir birinden güzel yöresel türküleri ve güncel şarkıları başarıyla seslendirirken izleyicilerden tam not aldı. Konserde Koro türküleri başarıyla seslendirilirken izleyiciler de zaman zaman türkülere eşlik etti. Konsere İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Birim Müdürleri, Okul Müdürleri ve Vatandaşlar katıldı.
Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında gerçekleştirilen konsere müzikseverlerin büyük ilgi göstermesi salonda güzel bir birliktelik ve coşku yaşanmasına etken oldu. Konser sonunda İlçe Kaymakamı Altıntaş ve Başkan Ellibeş çocuk korosunun arasına girerek şarkılara eşlik etti. Alkışlarla konser tamamlanırken, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geleceğin Müzisyenlerini ve Sanatçılarını yetiştirmenin onur ve gururunu bizlere yaşatan çocuklarımızı alkışlayalım dedi.
 
Salonu dolduran izleyiciler Koroyu ayakta alkışlayarak karşılık verdi. Konser sonunda Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş günün anısına Şef Turan Yüksel'e çiçek takdim edip kutladı ve her zaman yanınızda olacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.