LASTİK İŞ
ismail

CHP VE MHP’DEN TEMAD’A ZİYARET

Gündem 19.10.2019 - 17:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP VE MHP’DEN TEMAD’A ZİYARET

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi, 17 Ekim TEMAD’ın kuruluş yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla kendilerini ziyarete gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni (MHP) dernek binasında ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Yönetimi ve Meclis üyeleri ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yönetimi, 17 Ekim Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin(TEMAD) kuruluş yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla TEMAD Gölcük Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Günün ilk ziyareti MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve parti yönetimi tarafından gerçekleştirildi. MHP İlçe Yönetimi’ni TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi ağırladı. ‘GÜNÜNÜZÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLUYORUZ’ Gerçekleştirilen ziyarette MHP Gölcük İlçe Başkanı Çakır, “Astsubaylarımızın ve TEMAD’ın 35. kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla sizlere bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Sizlerin varlığı sayesinde bizler burada, ülkemizde rahat bir şekilde yaşamaktayız. Bundan dolayı hakkınızı helal etmenizi diliyor, gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi. TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Tülü, “Yapmış olduğunuz ziyaretten ötürü teşekkür ediyoruz. Bu tür günlerde hatırlanmak hepimizi mutlu ediyor. Nice 35 yıllarda hep beraber olmayı temenni ediyoruz” dedi. ‘ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENMEKTESİNİZ’ CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri ve partililerle birlikte TEMAD Gölcük Şubesi Yönetimi de hazır bulundu. CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Astsubaylar, ordumuzun büyük bir bölümünü oluşturuyor. Bundan dolayı gerçekten önemli bir görev üstlenmektesiniz. Her birinizi TEMAD’ın kuruluş yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla tebrik ediyoruz” dedi. Dernek Başkanı Tülü de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Görevimizi her zaman elimizden geldiğince iyi yapmaya gayret ettik. Temsil ettiğimiz emekli meslektaşlarımızın sorun ve eksiklerini gidermek amacıyla yine görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Ziyaretinizden ötürü tekrar teşekkür ediyoruz” dedi. 
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi, 17 Ekim TEMAD’ın kuruluş yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla kendilerini ziyarete gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni (MHP) dernek binasında ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Yönetimi ve Meclis üyeleri ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yönetimi, 17 Ekim Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin(TEMAD) kuruluş yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla TEMAD Gölcük Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Günün ilk ziyareti MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve parti yönetimi tarafından gerçekleştirildi. MHP İlçe Yönetimi’ni TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi ağırladı.

‘GÜNÜNÜZÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLUYORUZ’

Gerçekleştirilen ziyarette MHP Gölcük İlçe Başkanı Çakır, “Astsubaylarımızın ve TEMAD’ın 35. kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla sizlere bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Sizlerin varlığı sayesinde bizler burada, ülkemizde rahat bir şekilde yaşamaktayız. Bundan dolayı hakkınızı helal etmenizi diliyor, gününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi. TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Tülü, “Yapmış olduğunuz ziyaretten ötürü teşekkür ediyoruz. Bu tür günlerde hatırlanmak hepimizi mutlu ediyor. Nice 35 yıllarda hep beraber olmayı temenni ediyoruz” dedi.

‘ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENMEKTESİNİZ’
CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri ve partililerle birlikte TEMAD Gölcük Şubesi Yönetimi de hazır bulundu. CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Astsubaylar, ordumuzun büyük bir bölümünü oluşturuyor. Bundan dolayı gerçekten önemli bir görev üstlenmektesiniz. Her birinizi TEMAD’ın kuruluş yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla tebrik ediyoruz” dedi. Dernek Başkanı Tülü de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Görevimizi her zaman elimizden geldiğince iyi yapmaya gayret ettik. Temsil ettiğimiz emekli meslektaşlarımızın sorun ve eksiklerini gidermek amacıyla yine görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Ziyaretinizden ötürü tekrar teşekkür ediyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.