LASTİK İŞ

CHP’Lİ GENÇLERDEN FENER ALAYI

Gündem 21.05.2016 - 13:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CHP’Lİ GENÇLERDEN FENER ALAYI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları'nın her yıl düzenlediği Gençlik Yürüyüşü ve Fener Alayı geleneğini bu bayramda da sürdürdü

CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetiminin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, düzenlediği Gençlik Yürüyüşü ve Fener Alayı'na katılım oldukça yüksek oldu.  YOĞUN KATILIM Yürüyüşe, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ile çok sayıda genç ile partililer katıldı. Yürüyüş Kavaklı Vapur iskelesinde, İzmit'ten gelen ve içinde CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ve diğer CHP'lilerin, karaya ayak basmasıyla başladı. Karamürsel Alp Vapurunu, iskeleye yanaşırken, meşalelerin yanmasıyla ortaya muhteşem bir görüntü çıktı. MEŞALELERLER YÜRÜDÜLER Kavaklı Vapur İskelesinde yaklaşık 500 CHP'li ellerinde, meşaleler, Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleriyle, marşlar ve sloganlar eşliğinde, Anıtpark'a kadar coşkulu bir şekilde yürüyen Korteje çok sayıda polis memur memuru olası bir müdahaleye karşı eşlik etti. Anıtpark'ta, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini, büyük bir coşkuyla okuyan gençlere burada, CHP Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan da eşlik etti. Atatürk'ün kendilerine emanet ettiği bu bayrama sonsuza kadar sahip çıkacaklarının sözünü veren gençler, “Bizi yolumuzdan kimse döndüremeyecek. Laiklik mücadelemiz sonsuza kadar sürecek. Biz gençler, Atatürk'ün bize emanet ettiği bu vatanı, canımız pahasına karşı koruyacağız” dediler. 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Gençlik Kolları'nın her yıl düzenlediği Gençlik Yürüyüşü ve Fener Alayı geleneğini bu bayramda da sürdürdü

CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetiminin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, düzenlediği Gençlik Yürüyüşü ve Fener Alayı'na katılım oldukça yüksek oldu. 
YOĞUN KATILIM
Yürüyüşe, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ile çok sayıda genç ile partililer katıldı. Yürüyüş Kavaklı Vapur iskelesinde, İzmit'ten gelen ve içinde CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ve diğer CHP'lilerin, karaya ayak basmasıyla başladı. Karamürsel Alp Vapurunu, iskeleye yanaşırken, meşalelerin yanmasıyla ortaya muhteşem bir görüntü çıktı.
MEŞALELERLER YÜRÜDÜLER
Kavaklı Vapur İskelesinde yaklaşık 500 CHP'li ellerinde, meşaleler, Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleriyle, marşlar ve sloganlar eşliğinde, Anıtpark'a kadar coşkulu bir şekilde yürüyen Korteje çok sayıda polis memur memuru olası bir müdahaleye karşı eşlik etti. Anıtpark'ta, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini, büyük bir coşkuyla okuyan gençlere burada, CHP Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan da eşlik etti. Atatürk'ün kendilerine emanet ettiği bu bayrama sonsuza kadar sahip çıkacaklarının sözünü veren gençler, “Bizi yolumuzdan kimse döndüremeyecek. Laiklik mücadelemiz sonsuza kadar sürecek. Biz gençler, Atatürk'ün bize emanet ettiği bu vatanı, canımız pahasına karşı koruyacağız” dediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.