LASTİK İŞ

CHP KAYNAŞLI'DA 'KAYNAŞTI'

Asayiş 27.06.2017 - 14:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP KAYNAŞLI'DA 'KAYNAŞTI'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine konan, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun hakkını aramak amacıyla başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne bir destek de, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri’den geldi

BAŞKAN İŞERİ’DEN YÜRÜYÜŞE DESTEK CHP’nin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına yönelik başlattığı Adalet Yürüyüşü, için Başkent Ankara’dan İstanbul’a doğru yola çıkan ve Bolu’ya kadar gelinen Adalet Yürüyüşü’ne bir destek de, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri’den geldi. Başkan İşeri, yürüyüşün 8’inci gününde yaşadıklarını Yeni Gölcük Gazeyesi’ne anlatarak, izlenimlerini paylaştı. Başkan İşeri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yürüyüşteki izlenimleri şöyle paylaştı:    21 KİLOMETRE YOL KATETTİLER Başkan İşeri, Kaynaşlı etabında 21 Kilometre yol katettiklerinin altını çizerek, “Kaynaşlı Yürüyüşü yapılan en kalabık yürüyüş oldu. Yaklaşık 6 bin kişilik bir grup halinde yürüdük. Ankara-İstanbul etabının 3’te 1’lik bölümünü geride bıraktı. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, yürüyüşü katılanları sık sık uyararak provokasyonlara ve tahriklere kapılmamazı istedi. Nitekim yol boyunca pek çok tahrik ve tehditlere maruz kalmamıza rağmen, biz kendiklerine alkışlarla karşılık verdik. Bizim bu yürüşteki esas amacımız Adalet. Adalet herkes ve her kesim lazım. Adalet anlayışı için yürüyoruz. Çünkü Adalet her yerde herkese lazım. Adaletin olmadığı bir yerde özgürlükten ve demokrasiden bahsetmemiz mümkün değil. Tahriklere kapıolmadan, demokratik hakkımızı kullanıyoruz. Çünkü bu yetkiyi bize kanunlar veriyor. Biz kanunsuz bir yürüyüş yapmıyoruz.”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine konan, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun hakkını aramak amacıyla başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne bir destek de, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri’den geldi

BAŞKAN İŞERİ’DEN YÜRÜYÜŞE DESTEK

CHP’nin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına yönelik başlattığı Adalet Yürüyüşü, için Başkent Ankara’dan İstanbul’a doğru yola çıkan ve Bolu’ya kadar gelinen Adalet Yürüyüşü’ne bir destek de, CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri’den geldi. Başkan İşeri, yürüyüşün 8’inci gününde yaşadıklarını Yeni Gölcük Gazeyesi’ne anlatarak, izlenimlerini paylaştı. Başkan İşeri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile yürüyüşteki izlenimleri şöyle paylaştı: 

 

21 KİLOMETRE YOL KATETTİLER

Başkan İşeri, Kaynaşlı etabında 21 Kilometre yol katettiklerinin altını çizerek, “Kaynaşlı Yürüyüşü yapılan en kalabık yürüyüş oldu. Yaklaşık 6 bin kişilik bir grup halinde yürüdük. Ankara-İstanbul etabının 3’te 1’lik bölümünü geride bıraktı. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, yürüyüşü katılanları sık sık uyararak provokasyonlara ve tahriklere kapılmamazı istedi. Nitekim yol boyunca pek çok tahrik ve tehditlere maruz kalmamıza rağmen, biz kendiklerine alkışlarla karşılık verdik. Bizim bu yürüşteki esas amacımız Adalet. Adalet herkes ve her kesim lazım. Adalet anlayışı için yürüyoruz. Çünkü Adalet her yerde herkese lazım. Adaletin olmadığı bir yerde özgürlükten ve demokrasiden bahsetmemiz mümkün değil. Tahriklere kapıolmadan, demokratik hakkımızı kullanıyoruz. Çünkü bu yetkiyi bize kanunlar veriyor. Biz kanunsuz bir yürüyüş yapmıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.