LASTİK İŞ
ismail

CHP'DEN SARAL'A ZİYARET

Gölcük 26.10.2016 - 09:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CHP'DEN SARAL'A ZİYARET

CHP Gölcük kadın kolları başkanı Türkan Çimen ve yönetimi geçtiğimiz hafta kutlanan muhtarlar günü dolayısıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük şubesi Başkanı Bilge Saral’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi  Gölcük Kadın kolları başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral’ı ziyaret etti. Ziyarete CHP ilçe kadın kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetiminin yanı sıra CHP il kadın kolları yöneticileri de katıldı.  GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORSUNUZ Başkan Çimen ” Öncelikle geçtiğimiz gün yapılan Muhtarlar Günü kutlamasına, davetiye elimize ulaşmadığı için gelemedik. Bu yüzden sizi ziyaret etmek istedik. Oldukça önemli ve çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Görevlerinizde de çok yoğun olduğunuzu biliyoruz. Bu yüzden tüm Muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar dileriz” dedi. ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ Yapılan ziyaretten memnun olan Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral,  “Sizlerinde belirttiği gibi işlerimiz bazen çok zor oluyor. her gün mahallesini gezen muhtar, mahalledeki sıkıntıları ve olumsuzlukları kurumlara ileterek sorunlarını bir an önce çözmeye çalışıyorlar. Bütün yaptığımız işlerden birbirimize bilgi veriyoruz. Bizlerde yaptığınız ziyaret için tüm muhtarlar adına teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerine son verdi.
CHP Gölcük kadın kolları başkanı Türkan Çimen ve yönetimi geçtiğimiz hafta kutlanan muhtarlar günü dolayısıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük şubesi Başkanı Bilge Saral’ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi  Gölcük Kadın kolları başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral’ı ziyaret etti. Ziyarete CHP ilçe kadın kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetiminin yanı sıra CHP il kadın kolları yöneticileri de katıldı. 

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORSUNUZ
Başkan Çimen ” Öncelikle geçtiğimiz gün yapılan Muhtarlar Günü kutlamasına, davetiye elimize ulaşmadığı için gelemedik. Bu yüzden sizi ziyaret etmek istedik. Oldukça önemli ve çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Görevlerinizde de çok yoğun olduğunuzu biliyoruz. Bu yüzden tüm Muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

ÇÖZÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Yapılan ziyaretten memnun olan Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral,  “Sizlerinde belirttiği gibi işlerimiz bazen çok zor oluyor. her gün mahallesini gezen muhtar, mahalledeki sıkıntıları ve olumsuzlukları kurumlara ileterek sorunlarını bir an önce çözmeye çalışıyorlar. Bütün yaptığımız işlerden birbirimize bilgi veriyoruz. Bizlerde yaptığınız ziyaret için tüm muhtarlar adına teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.