LASTİK İŞ

CHP'DEN KIZILAY'A DESTEK

Gündem 11.12.2019 - 12:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'DEN KIZILAY'A DESTEK

Yeni yönetimi oluşturulan Tük Kızılay Gölcük şubesini ziyaret eden CHP Gölcül ilçe Başkanı Fikret Gürel, “Kızılay’a elimizden gelen desteklerimizi vereceğiz” dedi.

Geçtiğimiz ayda Tür Kızılay Gölcük Şubesinde gerçekleşen genel kurulda yeni yönetim belirlenerek Orhan Barış Kızılay Gölcük şubesi başkanı oldu. Seçimden sonra Kızılay Gölcük şubesi başkanlığına seçilen Orhan Barış, ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı. Ardından Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimine ziyaretler başladı. Bu kapsamda CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel ve yönetimi önceki gün Kızılay Gölcük Şubesi başkanı Orhan Barış’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim. Kısa bir süre içerisinde yaptığını başarılı çalışmalarınızı yakında takip ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir çalışmalara imza atıyorsunuz. Az zaman içerisinde birçok yardıma muhtaç insanlara ulaştığınızı öğrendik. Bu önemli çalışmalarınızda memnun oldum. Olması gereken hizmeti en iyi şekilde veriyorsunuz. Biz CHP ilçe örgütü olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bildirir ve elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Kızılay Gölcük şube başkanı Orhan Barış; “öncelikle sizlerin bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Biz halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için buradayız. Öncelikle şunu belirtmek isterim. İlçemizde veya bu coğrafyada olası bir afet durumunda biz ekip olarak iki saat içerisinde bölgede yerimizi alım sıcak aş ve benzeri hizmetlerde hazır bulunduğumuzu bildiriyoruz. Tabi ki Kızılay ekibi olarak ilçemizde yardıma muhtaç olan yaklaşık 900 ile 1000 kişiye ulaştık. Gerekli yardımlarımız evlerine teslim ederken bu insanlarımızı asla ve asla rencide etmeden bu hizmeti vereceğiz. Milletimizin parası milletimize yardım olarak gidiyor. Bizim bir hedefimiz var. Buda sıcak yemek yapıp dağıtmaktır. Buda sizlerin sayesinde yılbaşından sonra gerçekleşeceğine inanıyorum. Sevgi mağazamız yakında hizmete girecek” şeklinde konuştu. Fahri Haner   
Yeni yönetimi oluşturulan Tük Kızılay Gölcük şubesini ziyaret eden CHP Gölcül ilçe Başkanı Fikret Gürel, “Kızılay’a elimizden gelen desteklerimizi vereceğiz” dedi.

Geçtiğimiz ayda Tür Kızılay Gölcük Şubesinde gerçekleşen genel kurulda yeni yönetim belirlenerek Orhan Barış Kızılay Gölcük şubesi başkanı oldu. Seçimden sonra Kızılay Gölcük şubesi başkanlığına seçilen Orhan Barış, ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yeni yönetimini tanıttı. Ardından Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimine ziyaretler başladı. Bu kapsamda CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel ve yönetimi önceki gün Kızılay Gölcük Şubesi başkanı Orhan Barış’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim. Kısa bir süre içerisinde yaptığını başarılı çalışmalarınızı yakında takip ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir çalışmalara imza atıyorsunuz. Az zaman içerisinde birçok yardıma muhtaç insanlara ulaştığınızı öğrendik. Bu önemli çalışmalarınızda memnun oldum. Olması gereken hizmeti en iyi şekilde veriyorsunuz. Biz CHP ilçe örgütü olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bildirir ve elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Kızılay Gölcük şube başkanı Orhan Barış; “öncelikle sizlerin bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Biz halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için buradayız. Öncelikle şunu belirtmek isterim. İlçemizde veya bu coğrafyada olası bir afet durumunda biz ekip olarak iki saat içerisinde bölgede yerimizi alım sıcak aş ve benzeri hizmetlerde hazır bulunduğumuzu bildiriyoruz. Tabi ki Kızılay ekibi olarak ilçemizde yardıma muhtaç olan yaklaşık 900 ile 1000 kişiye ulaştık. Gerekli yardımlarımız evlerine teslim ederken bu insanlarımızı asla ve asla rencide etmeden bu hizmeti vereceğiz. Milletimizin parası milletimize yardım olarak gidiyor. Bizim bir hedefimiz var. Buda sıcak yemek yapıp dağıtmaktır. Buda sizlerin sayesinde yılbaşından sonra gerçekleşeceğine inanıyorum. Sevgi mağazamız yakında hizmete girecek” şeklinde konuştu.

Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.