LASTİK İŞ
ismail

CHP DE BAYRAMLAŞMA 2. GÜN

Asayiş 24.06.2017 - 08:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP DE BAYRAMLAŞMA 2. GÜN

CHP'liler bayramın ilk günü Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'Nun yanıda olacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü, bayramın birinci günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bayramlaşmak ve Adalet Yürüyüşüne katılmak üzere sabah 07.30 da Perşembe pazarından hareket edecek. CHP’de bayramlaşmalar ikinci ve üçüncü günü gerçekleşecek. CHP’DE BAYRAMLAŞMA SAATLERİ Bayramın birinci günü Adalet Yürüyüşüne katılacak olan CHP Kocaeli Örgütü, bayramın ikinci ve üçüncü günü parti bayramlaşmasını gerçekleştirecek. Derince İlçe Örgütü: 12.00 (İlçe binası) İzmit İlçe Örgütü: 13.00 (İlçe Binası) Gölcük İlçe Örgütü 14.00 (İlçe Binası) Karamürsel İlçe Örgütü: 14.30 (İlçe Binası) Darıca İlçe Örgütü: 15.00 (İlçe Binası) Gebze İlçe Örgütü: 16.00 (İlçe Binası) Kandıra İlçe Örgütü ise bayramın üçüncü günü saat 11.00 da İlçe binasında bayramlaşacak. Kartepe, Başiskele, Körfez, Çayırova ve Dilovası İlçe Örgütleri bayramlaşma programı yapmayacak. Birinci günü Genel Başkanın programında bayramlaşacak.    
CHP'liler bayramın ilk günü Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'Nun yanıda olacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü, bayramın birinci günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bayramlaşmak ve Adalet Yürüyüşüne katılmak üzere sabah 07.30 da Perşembe pazarından hareket edecek. CHP’de bayramlaşmalar ikinci ve üçüncü günü gerçekleşecek.

CHP’DE BAYRAMLAŞMA SAATLERİ

Bayramın birinci günü Adalet Yürüyüşüne katılacak olan CHP Kocaeli Örgütü, bayramın ikinci ve üçüncü günü parti bayramlaşmasını gerçekleştirecek.

Derince İlçe Örgütü: 12.00 (İlçe binası)

İzmit İlçe Örgütü: 13.00 (İlçe Binası)

Gölcük İlçe Örgütü 14.00 (İlçe Binası)

Karamürsel İlçe Örgütü: 14.30 (İlçe Binası)

Darıca İlçe Örgütü: 15.00 (İlçe Binası)

Gebze İlçe Örgütü: 16.00 (İlçe Binası)

Kandıra İlçe Örgütü ise bayramın üçüncü günü saat 11.00 da İlçe binasında bayramlaşacak.

Kartepe, Başiskele, Körfez, Çayırova ve Dilovası İlçe Örgütleri bayramlaşma programı yapmayacak. Birinci günü Genel Başkanın programında bayramlaşacak.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.