LASTİK İŞ

CHP 19 MAYIS'I KUTLADI

Gündem 19.05.2016 - 15:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CHP 19 MAYIS'I KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, gençlik ve Spor Bayramını Anıtpark'da kutladı. Törene CHP İlçe Başkanı ismet İşeri, CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, CHP Gençlik Koları Başkanı Murat Uzuner, ECZ. Turan Dumlu, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, gençlik ve Spor Bayramını Anıtpark'da kutladı. Törene CHP İlçe Başkanı ismet İşeri, CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, CHP Gençlik Koları Başkanı Murat Uzuner, ECZ: Turan Dumlu, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, gençlik ve Spor Bayramını Anıtpark'da kutladı. Törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gençlik Kolları başkanı Murat Uzuner Atatürk Anıtına çelenk koydu. Daha sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Uzuner yaptı. Başkan Uzuner “Ulusal değerlerimiz içinde önemli yer tutan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlanmasına sınırlama getirilmesi, içeriğinin boşaltılması ve giderek unutulma sürecine sokulması çok üzücü ve düşündürücüdür. 19 Mayıs tarihini önemsizleştirmek, sıradanlaştırmak, takvimlerden bir yaprak haline getirmek isteyen acizler; bağımsızlık özgürlük ve milli eğemenliğe dayanan demokrasi düşmanlarıdır. Ülkemize düşman olan bu zihniyet dün olduğu gibi gelecekte de yenilmeye mahkumdur. Cumhuriyetin emanet edildiği milyonlar, özgürlük ve bağımsızlığımızı sonsuza kadar koruyacaktır. Bugün Atatürk ve Cumhuriyet ışığının önünde set çekmek isteyenler, o ışığın şiddeti ve gücüyle tarih olacaklardır. Atatürk ve onun eserleri gençlerin omuzun da sonsuza dek yaşamaya devam edecektir. Uzuner “vercek ışığı olmayan karanlığı sever. 29 ekimlerin, 23 Nisanların, 19 Mayısların, 30 ağustosların kutlamalarını engelleyebilirler ancak Çanakkale ruhunu, Kurtuluş Savaşın'da ki bağımsızlık duygusunu, biz gençlerdeki özgürlük ve Cumhuriyet ışığını asla yok edemeyecekler. Hangi karanlığı isterlerse istesinler, umudun ışığı asla bitmez. Ülkemizin bağımsızlık duygularını yaşadığımız ulusal bayramlarımızı bundan böyle kutlamaya devam edeceğimizi, bu değerleri içimizden sökmeye kimsenin gücünün yetemeyeceğini belirtir başta biz gençlerin olmak üzere ülkemizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum. Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için kanlarını döken aziz şehitlerimizi büyük saygı ve rahmetle anıyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene, yaşasın Cumhuriyet” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, gençlik ve Spor Bayramını Anıtpark'da kutladı. Törene CHP İlçe Başkanı ismet İşeri, CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, CHP Gençlik Koları Başkanı Murat Uzuner, ECZ. Turan Dumlu, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, gençlik ve Spor Bayramını Anıtpark'da kutladı.

Törene CHP İlçe Başkanı ismet İşeri, CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, CHP Gençlik Koları Başkanı Murat Uzuner, ECZ: Turan Dumlu, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, gençlik ve Spor Bayramını Anıtpark'da kutladı. Törende Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gençlik Kolları başkanı Murat Uzuner Atatürk Anıtına çelenk koydu. Daha sonra günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Uzuner yaptı.

Başkan Uzuner “Ulusal değerlerimiz içinde önemli yer tutan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlanmasına sınırlama getirilmesi, içeriğinin boşaltılması ve giderek unutulma sürecine sokulması çok üzücü ve düşündürücüdür. 19 Mayıs tarihini önemsizleştirmek, sıradanlaştırmak, takvimlerden bir yaprak haline getirmek isteyen acizler; bağımsızlık özgürlük ve milli eğemenliğe dayanan demokrasi düşmanlarıdır. Ülkemize düşman olan bu zihniyet dün olduğu gibi gelecekte de yenilmeye mahkumdur. Cumhuriyetin emanet edildiği milyonlar, özgürlük ve bağımsızlığımızı sonsuza kadar koruyacaktır. Bugün Atatürk ve Cumhuriyet ışığının önünde set çekmek isteyenler, o ışığın şiddeti ve gücüyle tarih olacaklardır. Atatürk ve onun eserleri gençlerin omuzun da sonsuza dek yaşamaya devam edecektir.

Uzuner “vercek ışığı olmayan karanlığı sever. 29 ekimlerin, 23 Nisanların, 19 Mayısların, 30 ağustosların kutlamalarını engelleyebilirler ancak Çanakkale ruhunu, Kurtuluş Savaşın'da ki bağımsızlık duygusunu, biz gençlerdeki özgürlük ve Cumhuriyet ışığını asla yok edemeyecekler. Hangi karanlığı isterlerse istesinler, umudun ışığı asla bitmez. Ülkemizin bağımsızlık duygularını yaşadığımız ulusal bayramlarımızı bundan böyle kutlamaya devam edeceğimizi, bu değerleri içimizden sökmeye kimsenin gücünün yetemeyeceğini belirtir başta biz gençlerin olmak üzere ülkemizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum. Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için kanlarını döken aziz şehitlerimizi büyük saygı ve rahmetle anıyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene, yaşasın Cumhuriyet” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.