LASTİK İŞ

CEZA YEMEMEK İÇİN VERGİNİZİ ÖDEYİN

Ekonomi 29.04.2016 - 13:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CEZA YEMEMEK İÇİN VERGİNİZİ ÖDEYİN

Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü yaklaşan Emlak Vergisi ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ödemeleriyle ilgili vatandaşlara yönelik bir duyuruda bulundu.

Bilindiği gibi her yıl 1 Mayıs- 31 Mayıs tarihleri arasında Emlak Vergisi ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi 1 Mayıs’ta başlayıp 31 Mayıs’ta sona ermektedir. Yetkililerce yapılan açıklamaya göre, cezalı duruma düşülmemesi ve zamanında ödeme yapılmasını,beyanda bulunmamış iseler  beyanlarını vermeleri hususunda vatandaşlarımızı bilgilendirerek uyarılarda bulundular. Vergilerin ödemeleri Gölcük Merkez, Değirmendere, İhsaniye, Yazlık, Hisareyn, Ulaşlı, Halıdere Emlak Veznelerineyapılabileceği diğer yandan Gölcük Merkez ve Değirmendere Veznelerinden Kredi Kartı ile Posta Çeki (Hesap no: 234878) ve www.golcuk.bel.tr adresinden e-belediye sisteminden kredi kartı ile de yapılabileceği belirtildi. Vatandaşlar daha geniş bilgi için Gölcük Belediye Santralinden 0 (262) 414 45 85 (Dahili: 191-192-197) no’lu telefonları arayabilecekler.
Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü yaklaşan Emlak Vergisi ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ödemeleriyle ilgili vatandaşlara yönelik bir duyuruda bulundu.

Bilindiği gibi her yıl 1 Mayıs- 31 Mayıs tarihleri arasında Emlak Vergisi ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi 1 Mayıs’ta başlayıp 31 Mayıs’ta sona ermektedir.

Yetkililerce yapılan açıklamaya göre, cezalı duruma düşülmemesi ve zamanında ödeme yapılmasını,beyanda bulunmamış iseler  beyanlarını vermeleri hususunda vatandaşlarımızı bilgilendirerek uyarılarda bulundular.

Vergilerin ödemeleri Gölcük Merkez, Değirmendere, İhsaniye, Yazlık, Hisareyn, Ulaşlı, Halıdere Emlak Veznelerineyapılabileceği diğer yandan Gölcük Merkez ve Değirmendere Veznelerinden Kredi Kartı ile Posta Çeki (Hesap no: 234878) ve www.golcuk.bel.tr adresinden e-belediye sisteminden kredi kartı ile de yapılabileceği belirtildi.

Vatandaşlar daha geniş bilgi için Gölcük Belediye Santralinden 0 (262) 414 45 85 (Dahili: 191-192-197) no’lu telefonları arayabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.