ÇEVREYİ KİRLETENLERE CEZA!

Sağlık 03.07.2015 - 10:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÇEVREYİ KİRLETENLERE CEZA!

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün İlçe genelinde başarıyla sürdürdükleri Genel Temizlik çalışmaları kademeli olarak devam ediyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün İlçe genelinde başarıyla sürdürdükleri Genel Temizlik çalışmaları kademeli olarak devam ediyor.Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Süpürme ekipleri tarafından her gün düzenli olarak temizlik işlemleri yapılıyor.Oluşan atıklar belediye temizlik araçlarıyla ekipler tarafından toplanıyor.  Gezici Mobil Çöp Toplama ekibi ise İlçe genelinde Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahallelerde muhtelif alanlarda görsel kirlilik oluşturan inşaat,moloz gibi genel kaba atıkla mücadeleye en güzel şekilde cevap vererek vatandaşları memnun etmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ’in talimatı ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gelişi güzel atılan çöplere karşı harekete geçti. vatandaşların duyarsızca attıkları çeşitli atıklar,çevreye görsel kirlilik arzetmesi üzerine Zabıta ekiplerine yapılan müracaatlar sonucunda çöpleri atanlar tespit edilerek gerekli cezai işlemin yapılacağı vurgulandı.Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ “ Halkımızın bu konuda daha duyarlı olması gerekiyor.Gölcük halkının  belirtilen çöp saatleri dışında çöp çıkartmamasını ve gelişi güzel atılmayarak görsel kirliliğe neden olunmamasını  önemle rica ediyorum.”dedi.
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün İlçe genelinde başarıyla sürdürdükleri Genel Temizlik çalışmaları kademeli olarak devam ediyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün İlçe genelinde başarıyla sürdürdükleri Genel Temizlik çalışmaları kademeli olarak devam ediyor.Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Süpürme ekipleri tarafından her gün düzenli olarak temizlik işlemleri yapılıyor.Oluşan atıklar belediye temizlik araçlarıyla ekipler tarafından toplanıyor.

 Gezici Mobil Çöp Toplama ekibi ise İlçe genelinde Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahallelerde muhtelif alanlarda görsel kirlilik oluşturan inşaat,moloz gibi genel kaba atıkla mücadeleye en güzel şekilde cevap vererek vatandaşları memnun etmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ’in talimatı ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gelişi güzel atılan çöplere karşı harekete geçti. vatandaşların duyarsızca attıkları çeşitli atıklar,çevreye görsel kirlilik arzetmesi üzerine Zabıta ekiplerine yapılan müracaatlar sonucunda çöpleri atanlar tespit edilerek gerekli cezai işlemin yapılacağı vurgulandı.Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ “ Halkımızın bu konuda daha duyarlı olması gerekiyor.Gölcük halkının  belirtilen çöp saatleri dışında çöp çıkartmamasını ve gelişi güzel atılmayarak görsel kirliliğe neden olunmamasını  önemle rica ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.