LASTİK İŞ

CABİR YEŞİLTAŞ YENİDEN ADLİYEDE

23.08.2016 - 12:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CABİR YEŞİLTAŞ YENİDEN ADLİYEDE

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alına ve savcılık tarafından denetim serbestliği ile bırakılan Eski Gölcük Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş yeniden adliyeye sevk edildi.

 FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan, aralarında polis memuru ve şube müdürlerinin de bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edildi.  FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde paralel devlet yapılanmasına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında polis memurları, komiserler ve şube müdürleri gözaltına alınmıştı. Emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan ve aralarında daha önce gözaltına alınarak serbest bırakılan Şube Müdürü Cabir Yeşiltaş'ın da bulunduğu 6 kişi savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı ve öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi.  
FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alına ve savcılık tarafından denetim serbestliği ile bırakılan Eski Gölcük Emniyet Müdürü Cabir Yeşiltaş yeniden adliyeye sevk edildi.

 FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan, aralarında polis memuru ve şube müdürlerinin de bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edildi. 

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde paralel devlet yapılanmasına yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında polis memurları, komiserler ve şube müdürleri gözaltına alınmıştı. Emniyet müdürlüğünde işlemleri tamamlanan ve aralarında daha önce gözaltına alınarak serbest bırakılan Şube Müdürü Cabir Yeşiltaş'ın da bulunduğu 6 kişi savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı ve öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.