LASTİK İŞ

BÜYÜKAKIN SERT ÇIKTI ''GÖLGE ETMESİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ''

Kocaeli 16.08.2019 - 21:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BÜYÜKAKIN SERT ÇIKTI ''GÖLGE ETMESİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ''

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın , Gebze-Darıca metrosunun yapımının Ulaştırma Bakanlığına devredilmesiyle ilgili eleştirisine Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'dan sert tepki geldi.

Başkan Büyükakın, twitter'dan yaptığı paylaşımında "Kocaeli’ne hükümet eliyle yapılmış en büyük yatırımı kazandırırsın, anlamayan yine anlamaz. Lütfü Türkkan anlamadı diye, hizmetten, yatırımdan, Kocaeli’ne kazandırmaktan vazgeçecek değiliz. Anlamasını da bekliyor değiliz. Gölge etmesin başka ihsan istemez." yazdı. TÜRKKAN NE DEMİŞTİ ? BECEREMEDİ İyi Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili da bu duruma yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Türkkan, Başkan Büyükakın için, “Beceremedi, bakanlığa devretti” dedi. Kocaeli Lütfü Türkkan HAYAL Lütfü Türkkan’ın ofisinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Büyükakın’ın seçimlerde Kocaeli için verdiği yeni raylı sistem ve metro hatları sözleri dururken temeli 2018’de atılan –Darıca metrosunun inşaatını bile tamamlayamadığını ve diğer şehirlere kıyasla daha pahalıya gelen metro inşaatının mali olarak zaten belediye tarafından tamamlanmasının hayal olduğunu belirtti. 
İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın , Gebze-Darıca metrosunun yapımının Ulaştırma Bakanlığına devredilmesiyle ilgili eleştirisine Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'dan sert tepki geldi.

Başkan Büyükakın, twitter'dan yaptığı paylaşımında "Kocaeli’ne hükümet eliyle yapılmış en büyük yatırımı kazandırırsın, anlamayan yine anlamaz. Lütfü Türkkan anlamadı diye, hizmetten, yatırımdan, Kocaeli’ne kazandırmaktan vazgeçecek değiliz. Anlamasını da bekliyor değiliz. Gölge etmesin başka ihsan istemez." yazdı.

TÜRKKAN NE DEMİŞTİ ?

BECEREMEDİ İyi Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili da bu duruma yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Türkkan, Başkan Büyükakın için, “Beceremedi, bakanlığa devretti” dedi. Kocaeli Lütfü Türkkan HAYAL Lütfü Türkkan’ın ofisinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Büyükakın’ın seçimlerde Kocaeli için verdiği yeni raylı sistem ve metro hatları sözleri dururken temeli 2018’de atılan –Darıca metrosunun inşaatını bile tamamlayamadığını ve diğer şehirlere kıyasla daha pahalıya gelen metro inşaatının mali olarak zaten belediye tarafından tamamlanmasının hayal olduğunu belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.