BUGÜN ADLİYEYE SEVK EDİLECEK !

Kocaeli 21.08.2016 - 21:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BUGÜN ADLİYEYE SEVK EDİLECEK !

15 temmuz darbe girişiminin ardından ülke genelinde ilan edilen OHAL kapsamında ilimizde yayın yapan 3 gazete 27 temmuz’da kapatılmıştı.

Yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile darbeyi destekleyen haberler yaptığı iddiasıyla kapatılan Bizim Kocaeli Gazetesi’nin sahibi Güngör Arslan ve Manşet Kocaeli Gazetesi’nin sahibi Şenol Çiçek aynı gece gözaltına alınmıştı.  25 gündür emniyette gözaltında tutulan Arslan ve Çiçek’in dün ifadeleri alındı. İki gazete sahibinin de emniyette tamamlanan ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevkedilecekler.
15 temmuz darbe girişiminin ardından ülke genelinde ilan edilen OHAL kapsamında ilimizde yayın yapan 3 gazete 27 temmuz’da kapatılmıştı.

Yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile darbeyi destekleyen haberler yaptığı iddiasıyla kapatılan Bizim Kocaeli Gazetesi’nin sahibi Güngör Arslan ve Manşet Kocaeli Gazetesi’nin sahibi Şenol Çiçek aynı gece gözaltına alınmıştı. 

25 gündür emniyette gözaltında tutulan Arslan ve Çiçek’in dün ifadeleri alındı. İki gazete sahibinin de emniyette tamamlanan ifadelerinin ardından bugün adliyeye sevkedilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.