LASTİK İŞ
ismail

BUCAK ''KOMŞULARIMIZLA SORUNLAR BİTECEK Mİ?''

Gündem 22.02.2017 - 08:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BUCAK ''KOMŞULARIMIZLA SORUNLAR BİTECEK Mİ?''

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube Başkanlığı derneğin Değirmendere Yüzbaşılar sahilindeki lokalinde verdiği iletişim semineri ile üyelerini bilgilendirdi. Dernek lokalindeki seminerde Fulya Yalezan Yılmaz ADD üyelerine iletişim teknikleri konusunda yansılar üzerinden bilgi verdi.

ADD Gölcük Şube Başkanlığı Dernek Lokalinde verdiği seminer ile üyelerini iletişim konusunda bilgilendirdi. VATANIN BÜTÜNLÜĞÜ TEHLİKEDE Seminerin açılışını yapan ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak “Başkanlık vatanımızı bölmek isteyenlerin tuzağıdır, bir rejim değişikliği Cumhuriyeti yıkma projesidir. Atatürk Cumhuriyeti egemenliği saraydan alıp halka vermeyi esas alarak kurulmuş, laik, hukukun üstün olduğu çağdaş demokratik bir Ulus devlettir. Getirilmek istenen rejim ise daha çok federal devletler için ön görülen, bizi bölecek demokrasiden uzaklaştıracak çağdaş olmayan, egemenliği halktan alıp saraya verecek, baskıcı bir tek adam rejimdir” şeklinde konuştu. EGEMENLİK HAKKI Bucak “Egemenliğimizi temsil eden kurtuluş savaşının kahramanı devletimizin kurucusu Meclisin kanun yapma yetkisi kısıtlanacak, itibarsızlaştırılacak. Meclisin vazgeçilmez ve devredilemez egemenlik hakkı olan bütçe yapma ve orduyu kullanma hakkı elinden alınacak, halkın seçtiği vekiller den oluşan hükümeti ortadan kaldırılacak Bu ise rejim değişikliğinin açık göstergesidir. Cumhuriyetimizi, kazanımlarını, demokratikleşme, çağdaşlaşma yolunda verdiğimiz yüz yıllık emeği yok sayacak bir rejim değişikliğine hayır diyoruz. Getirilmek istenen rejimde bir kişi hem yasamayı hem yürütmeyi hem de yargıyı kontrol edecek. Kanunları kendisi çıkaracak kedisi uygulayacak ve denetlenmeyecek” dedi. HANGİ SORUNU ÇÖZECEK? İsmet Bucak, “Orduyu kullanacak, milletin vergilerinden oluşan bütçeyi kullanacak, devletin tüm üst kademesini ve yargıyı atayacak, OHAL ilan edecek, milli güvenlik politikalarını belirleyecek. O kişi tek başına 106.maddeye göre ülkenin bölünmesine sebep olabilecek yerel yönetimleri kurabilecek. Bu kadar yetki bir tek kişiye verilir mi? Böyle demokrasi olur mu? 15 Temmuz'da verilen şehitler, tutulan nöbetler bunun için miydi, böyle bir demokrasi için miydi? Başkanlık hangi sorunumuzu çözecek? Ekonomi düzelecek mi, işsizlik, yoksulluk bitecek mi? Terör bitecek mi?” dedi.  KOMŞULARIMIZLA SORUNLAR BİTECEK Mİ? Başkan Bucak “Başkanlık iddia edildiği gibi tüm sorunlarımızı çözecekse, artık çocuklarımız şehit olmayacaksa neden 2019' a kadar bekliyoruz? İhtiyacımız; tüm yetkileri elinde bulunduran bu yetkileri kendi partisinin iktidarı için kullanan doğal olarak diğer partileri yıpratmaya çalışan, milleti bölen taraflı bir partili başkan değil, cumhuriyet değerlerini benimsemiş, anayasaya uyan, tarafsız, devlet kurumlarının uyumlu çalışmasını sağlayan, milli birliğimizi temsil eden bir Cumhurbaşkanıdır. yurtsever halkımız 16 Nisan'da “HAYIR” diyerek ülkemizin karanlık bir geleceğe yol almasını engelleyecektir” şeklindeki sözlerle konuşmasını sona erdirdi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube Başkanlığı derneğin Değirmendere Yüzbaşılar sahilindeki lokalinde verdiği iletişim semineri ile üyelerini bilgilendirdi. Dernek lokalindeki seminerde Fulya Yalezan Yılmaz ADD üyelerine iletişim teknikleri konusunda yansılar üzerinden bilgi verdi.

ADD Gölcük Şube Başkanlığı Dernek Lokalinde verdiği seminer ile üyelerini iletişim konusunda bilgilendirdi.

VATANIN BÜTÜNLÜĞÜ TEHLİKEDE
Seminerin açılışını yapan ADD Gölcük Şube Başkanı İsmet Bucak “Başkanlık vatanımızı bölmek isteyenlerin tuzağıdır, bir rejim değişikliği Cumhuriyeti yıkma projesidir. Atatürk Cumhuriyeti egemenliği saraydan alıp halka vermeyi esas alarak kurulmuş, laik, hukukun üstün olduğu çağdaş demokratik bir Ulus devlettir. Getirilmek istenen rejim ise daha çok federal devletler için ön görülen, bizi bölecek demokrasiden uzaklaştıracak çağdaş olmayan, egemenliği halktan alıp saraya verecek, baskıcı bir tek adam rejimdir” şeklinde konuştu.
EGEMENLİK HAKKI
Bucak “Egemenliğimizi temsil eden kurtuluş savaşının kahramanı devletimizin kurucusu Meclisin kanun yapma yetkisi kısıtlanacak, itibarsızlaştırılacak. Meclisin vazgeçilmez ve devredilemez egemenlik hakkı olan bütçe yapma ve orduyu kullanma hakkı elinden alınacak, halkın seçtiği vekiller den oluşan hükümeti ortadan kaldırılacak Bu ise rejim değişikliğinin açık göstergesidir. Cumhuriyetimizi, kazanımlarını, demokratikleşme, çağdaşlaşma yolunda verdiğimiz yüz yıllık emeği yok sayacak bir rejim değişikliğine hayır diyoruz. Getirilmek istenen rejimde bir kişi hem yasamayı hem yürütmeyi hem de yargıyı kontrol edecek. Kanunları kendisi çıkaracak kedisi uygulayacak ve denetlenmeyecek” dedi.
HANGİ SORUNU ÇÖZECEK?
İsmet Bucak, “Orduyu kullanacak, milletin vergilerinden oluşan bütçeyi kullanacak, devletin tüm üst kademesini ve yargıyı atayacak, OHAL ilan edecek, milli güvenlik politikalarını belirleyecek. O kişi tek başına 106.maddeye göre ülkenin bölünmesine sebep olabilecek yerel yönetimleri kurabilecek. Bu kadar yetki bir tek kişiye verilir mi? Böyle demokrasi olur mu? 15 Temmuz'da verilen şehitler, tutulan nöbetler bunun için miydi, böyle bir demokrasi için miydi? Başkanlık hangi sorunumuzu çözecek? Ekonomi düzelecek mi, işsizlik, yoksulluk bitecek mi? Terör bitecek mi?” dedi. 
KOMŞULARIMIZLA SORUNLAR BİTECEK Mİ?
Başkan Bucak “Başkanlık iddia edildiği gibi tüm sorunlarımızı çözecekse, artık çocuklarımız şehit olmayacaksa neden 2019' a kadar bekliyoruz? İhtiyacımız; tüm yetkileri elinde bulunduran bu yetkileri kendi partisinin iktidarı için kullanan doğal olarak diğer partileri yıpratmaya çalışan, milleti bölen taraflı bir partili başkan değil, cumhuriyet değerlerini benimsemiş, anayasaya uyan, tarafsız, devlet kurumlarının uyumlu çalışmasını sağlayan, milli birliğimizi temsil eden bir Cumhurbaşkanıdır. yurtsever halkımız 16 Nisan'da “HAYIR” diyerek ülkemizin karanlık bir geleceğe yol almasını engelleyecektir” şeklindeki sözlerle konuşmasını sona erdirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.