LASTİK İŞ
ismail

BORCUNUZU YAPILANDIRIN

Ekonomi 13.10.2016 - 09:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BORCUNUZU YAPILANDIRIN

Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü yaklaşan İşyeri Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi ödemeleriyle ilgili vatandaşlara yönelik bir duyuruda bulundu.

Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü yetkilileri tarafından, 2016 yılına ait İşyerlerine ait Çevre Temizlik ve İlan Vergisi son ödeme tarihinin 31 Ekim 2016 olduğu yetkililer tarafından önemle belirtildi. 6736 sayılı kanun gereği vadesi geçmiş Emlak, Çevre Temizlik, Eğlence ve İlan Reklam Vergisini yapılandırmak isteyen mükelleflerimizi 31 Ekim pazartesi gününe kadar Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğüne müracaat edebilirler. Vatandaşlarımız borç ödemelerini isterse peşin, 6 taksit, 9 taksit,12 taksit veya 18 taksit şeklinde yapabilirler. Ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız en geç 31 Ekim Pazartesi günü saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü Veznelerinden, Yazlık, Hisareyn, İhsaniye, Değirmendere, Halıdere ve Ulaşlı veznelerinde ödemelerini yapmaları gerektiği yetkililer tarafından önemle belirtildi.
Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü yaklaşan İşyeri Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi ödemeleriyle ilgili vatandaşlara yönelik bir duyuruda bulundu.

Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü yetkilileri tarafından, 2016 yılına ait İşyerlerine ait Çevre Temizlik ve İlan Vergisi son ödeme tarihinin 31 Ekim 2016 olduğu yetkililer tarafından önemle belirtildi. 6736 sayılı kanun gereği vadesi geçmiş Emlak, Çevre Temizlik, Eğlence ve İlan Reklam Vergisini yapılandırmak isteyen mükelleflerimizi 31 Ekim pazartesi gününe kadar Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğüne müracaat edebilirler. Vatandaşlarımız borç ödemelerini isterse peşin, 6 taksit, 9 taksit,12 taksit veya 18 taksit şeklinde yapabilirler.

Ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız en geç 31 Ekim Pazartesi günü saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Gölcük Belediyesi Gelir Müdürlüğü Veznelerinden, Yazlık, Hisareyn, İhsaniye, Değirmendere, Halıdere ve Ulaşlı veznelerinde ödemelerini yapmaları gerektiği yetkililer tarafından önemle belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.