BÖLGENİN EN BÜYÜK FİZİK TEDAVİ MERKEZİ YAPILIYOR

Sağlık 23.05.2016 - 10:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BÖLGENİN EN BÜYÜK FİZİK TEDAVİ MERKEZİ YAPILIYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek olan ve yapımı devam etmekte olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Şenol Ergüney, çalışmaları yerinde inceledi.

İNCELEME YAPTILAR Gölcük Belediyesi,  boş duran Halıdere Belediyesi eski binasını bedelsiz olarak 25 yıllığına Sağlık Bakanlığı’na tahsis etti.  Bakanlık, binada büyük bir tadilat yapmaya başladı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Şenol Ergüney tadilatı devam eden Fizik Tedavi Merkezi’nde inceleme yaptı. Ergüney’e Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr. Onursal Varlıklı, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Bahattin Koç, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş, Gölcük Belediye Genel Koordinatörü Nihat Abiş eşlik etti. HEDEF YILSONU Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Şenol Ergüney, Halıdere’deki binanın zemin katının toplum ruh sağlığı merkezine dönüştürüleceğini, bu bölümde de psikiyatri tedavi hizmetleri verileceğini açıkladı. Halıdere’deki Fizik Tedavi Merkezi’nin bu yıl sonuna kadar hizmete açılması hedefleniyor.  BOŞ DURUYORDU 2009 yılında kapanan Halıdere Belediyesi’nin hizmet binası yıllardır boş duruyordu. Halıdere halkı bu binanın sağlık hizmetlerinde değerlendirilmesini istiyordu. Gölcük Belediyesi, binayı 25 yıllığına Sağlık Bakanlığı’na tahsis etti. Bu bina,  taşımalı sistemle fizik tedavi hizmeti veren sağlık kurumuna dönüştürülüyor. Halıdere’de taşımalı sistemle ayakta tedavi hizmeti veren Fizik Tedavi Merkezi hizmete açılacak olan binanın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek olan ve yapımı devam etmekte olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Şenol Ergüney, çalışmaları yerinde inceledi.

İNCELEME YAPTILAR

Gölcük Belediyesi,  boş duran Halıdere Belediyesi eski binasını bedelsiz olarak 25 yıllığına Sağlık Bakanlığı’na tahsis etti.  Bakanlık, binada büyük bir tadilat yapmaya başladı.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Şenol Ergüney tadilatı devam eden Fizik Tedavi Merkezi’nde inceleme yaptı. Ergüney’e Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr. Onursal Varlıklı, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Bahattin Koç, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, İbrahim Tektaş, Gölcük Belediye Genel Koordinatörü Nihat Abiş eşlik etti.

HEDEF YILSONU
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Şenol Ergüney, Halıdere’deki binanın zemin katının toplum ruh sağlığı merkezine dönüştürüleceğini, bu bölümde de psikiyatri tedavi hizmetleri verileceğini açıkladı. Halıdere’deki Fizik Tedavi Merkezi’nin bu yıl sonuna kadar hizmete açılması hedefleniyor. 

BOŞ DURUYORDU
2009 yılında kapanan Halıdere Belediyesi’nin hizmet binası yıllardır boş duruyordu. Halıdere halkı bu binanın sağlık hizmetlerinde değerlendirilmesini istiyordu. Gölcük Belediyesi, binayı 25 yıllığına Sağlık Bakanlığı’na tahsis etti. Bu bina,  taşımalı sistemle fizik tedavi hizmeti veren sağlık kurumuna dönüştürülüyor. Halıdere’de taşımalı sistemle ayakta tedavi hizmeti veren Fizik Tedavi Merkezi hizmete açılacak olan binanın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.