BİZİM KOCAELİ'YE MÜHÜR VURULDU !

Kocaeli 28.07.2016 - 10:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BİZİM KOCAELİ'YE MÜHÜR VURULDU !

İlimizde de 3 gazetenin FETÖ terör örgütü ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle kapatılmasına karar verildi.

Polis ekipleri bu gazetelerden biri olan Bizim Kocaeli Gazetesi'ni sabah saatlerinde üst kattaki odalardan mühürlemeye başladı. Bizim Kocaeli Gazetesi'nin gözaltındaki imtiyaz sahibi Güngör Arslan'ın evine giden polis ekipleri yaptığı aramalarda bazı belgelere ve bilgisayar kayıtlarına inceleme yapmak için el koydu.  
İlimizde de 3 gazetenin FETÖ terör örgütü ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle kapatılmasına karar verildi.
Polis ekipleri bu gazetelerden biri olan Bizim Kocaeli Gazetesi'ni sabah saatlerinde üst kattaki odalardan mühürlemeye başladı.

Bizim Kocaeli Gazetesi'nin gözaltındaki imtiyaz sahibi Güngör Arslan'ın evine giden polis ekipleri yaptığı aramalarda bazı belgelere ve bilgisayar kayıtlarına inceleme yapmak için el koydu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.