LASTİK İŞ

BİZ SANDIKTAN MESAJI ALDIK

Asayiş 25.06.2019 - 18:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİZ SANDIKTAN MESAJI ALDIK

AK parti İlçe Başkanı Çetin Seymen yenilenen İstanbul seçimlerini değerlendirdi.

Başkan Seymen “İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri hayırlı olsun. Hepimizin bildiği gibi sonuç ortada. Biz Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ediyoruz. Ama demokrasinin olmazsa olmazı sandık her zaman  için tecelli olmuştur. Milli irade tecelli olmuştur. Bu taraftan da bakmak gerektiğini düşünüyoruz. Biz sandıktan gerekli mesajı alıyoruz. Eksiğimizi yapmamız gerekenelerin farkındayız. Bu mesaj 31 Mart öncesi 13'de 13 olan Kocaeli’de İzmit’in kaybedilmesi ve şimdide İstanbul’un kaybedilmesi ile birlikte vukuu bulmuştur. Biz milletimizle yol yürüyoruz. Milletimizle iç içeyiz. Milletimiz ne diyorsa onu kabul ediyoruz. bazıları gibi suçu millete yüklemiyoruz”dedi. SANDIĞIN NETİCESİNİ KABUL ETTİK Başkan Seymen “Biz Kocaeli Teşkilatları olarak. Ana kademesi, Gençlik Kolları, Kadın KoLları ile komşumuz olan İstanbul’da çalışmalarımızı yaptık. Seçim günüde Avukatlarımızla beraber İstanbuldaydık. Binali Başkanımız Teşkilatlarla birlikte iyi çalışma sergiledi amma velakin biz sandığın neticesini her zaman kabul etmiş partiyiz. İSTANBUL, KOCAELİ’NDEN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLMİŞ Geçen hafta yaptığınız açıklamada fark bekliyordunuz ancak çok büyük farkla kaybettiniz. Bunun nedeni nedir? Birde halkın size sandıkta verdiği mesajdan ne aldınız? Seymen “Siayet uzun soluklu bir yarış. Halkımızın talepleri var. Biz bu talepleri bir şekilde ekenomiyide uydurarak halkımızın taleplerini karşılamaya çalışacağız. Önümüz de dört sene sonra Milletvekilliği seçimleri beş sene sonra da Belediye Başkanlığı seçimi var. Bu eksikleri hataları düzeltip yolumuza devam edeceğiz. Sorduğunuz soruda da fark bekliyorduk. Farkı şunun için bekliyorduk. Bizim çalışma azmimizi teşkilatların çalışma azmini çok iyi biliyoruz. Biz seçimden seçime çalışan teşkilatlar değiliz. Her zaman dinamiğiz. 81 İlin İstanbul ile yatıp İstanbul ile kalktığını biliyoruz. Orada herkes  gönül birliği yaptı. İstanbul’un kazanılması için elinden gelen çabayı gayreti gösterdi. Ona bakıp onun için  bu yorumu yaptık.  Bu bir yarıştır yarışı birileri önde bitirir. Ama biz teşkilatlarımıza güvendiğimiz için böyle söyledik. Bu kocaeli’den böyle gözüküyor. İçerden nasıl olduğunu gördük. BAŞKAN SEZER İYİ ÇALIŞIYOR Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in üç aylık çalışmasını nasıl buluyorsunuz? Başkan Seymen “Ben çok başarılı buluyorum çalışmalarını. Sizde takdir edersiniz ki ilk başta ekip yenilenmesi değişim bekleniyordu. Ali Yıldırım Sezer değişim yüzü olarak geldi. Ekip kısmen değişti. Bir bakıyorsunuz Belediye başkanımız temizlik işleri ile sabah kahvaltı yapmaya  gidiyor. Bir bakıyorsunuz yollarda. Hem belediyenin hem de Devletin yapılan tüm işlerini denetliyor. Sokakta aldığımız tepkide bu. Gölcük daha da iyi olacak” şeklinde tamamladı.    
AK parti İlçe Başkanı Çetin Seymen yenilenen İstanbul seçimlerini değerlendirdi.

Başkan Seymen “İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri hayırlı olsun. Hepimizin bildiği gibi sonuç ortada. Biz Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ediyoruz. Ama demokrasinin olmazsa olmazı sandık her zaman  için tecelli olmuştur. Milli irade tecelli olmuştur. Bu taraftan da bakmak gerektiğini düşünüyoruz. Biz sandıktan gerekli mesajı alıyoruz. Eksiğimizi yapmamız gerekenelerin farkındayız. Bu mesaj 31 Mart öncesi 13'de 13 olan Kocaeli’de İzmit’in kaybedilmesi ve şimdide İstanbul’un kaybedilmesi ile birlikte vukuu bulmuştur. Biz milletimizle yol yürüyoruz. Milletimizle iç içeyiz. Milletimiz ne diyorsa onu kabul ediyoruz. bazıları gibi suçu millete yüklemiyoruz”dedi.

SANDIĞIN NETİCESİNİ KABUL ETTİK
Başkan Seymen “Biz Kocaeli Teşkilatları olarak. Ana kademesi, Gençlik Kolları, Kadın KoLları ile komşumuz olan İstanbul’da çalışmalarımızı yaptık. Seçim günüde Avukatlarımızla beraber İstanbuldaydık. Binali Başkanımız Teşkilatlarla birlikte iyi çalışma sergiledi amma velakin biz sandığın neticesini her zaman kabul etmiş partiyiz.

İSTANBUL, KOCAELİ’NDEN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLMİŞ
Geçen hafta yaptığınız açıklamada fark bekliyordunuz ancak çok büyük farkla kaybettiniz. Bunun nedeni nedir? Birde halkın size sandıkta verdiği mesajdan ne aldınız?
Seymen “Siayet uzun soluklu bir yarış. Halkımızın talepleri var. Biz bu talepleri bir şekilde ekenomiyide uydurarak halkımızın taleplerini karşılamaya çalışacağız. Önümüz de dört sene sonra Milletvekilliği seçimleri beş sene sonra da Belediye Başkanlığı seçimi var. Bu eksikleri hataları düzeltip yolumuza devam edeceğiz. Sorduğunuz soruda da fark bekliyorduk. Farkı şunun için bekliyorduk. Bizim çalışma azmimizi teşkilatların çalışma azmini çok iyi biliyoruz. Biz seçimden seçime çalışan teşkilatlar değiliz. Her zaman dinamiğiz. 81 İlin İstanbul ile yatıp İstanbul ile kalktığını biliyoruz. Orada herkes  gönül birliği yaptı. İstanbul’un kazanılması için elinden gelen çabayı gayreti gösterdi. Ona bakıp onun için  bu yorumu yaptık.  Bu bir yarıştır yarışı birileri önde bitirir. Ama biz teşkilatlarımıza güvendiğimiz için böyle söyledik. Bu kocaeli’den böyle gözüküyor. İçerden nasıl olduğunu gördük.


BAŞKAN SEZER İYİ ÇALIŞIYOR
Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in üç aylık çalışmasını nasıl buluyorsunuz?
Başkan Seymen “Ben çok başarılı buluyorum çalışmalarını. Sizde takdir edersiniz ki ilk başta ekip yenilenmesi değişim bekleniyordu. Ali Yıldırım Sezer değişim yüzü olarak geldi. Ekip kısmen değişti. Bir bakıyorsunuz Belediye başkanımız temizlik işleri ile sabah kahvaltı yapmaya  gidiyor. Bir bakıyorsunuz yollarda. Hem belediyenin hem de Devletin yapılan tüm işlerini denetliyor. Sokakta aldığımız tepkide bu. Gölcük daha da iyi olacak” şeklinde tamamladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.