LASTİK İŞ
ismail

BİRİ KURTARIYOR BİRİ HAYATA DÖNDÜRÜYOR !

31.08.2015 - 11:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BİRİ KURTARIYOR BİRİ HAYATA DÖNDÜRÜYOR !

Kocaeli İtfaiyesi KOSKEM sahillerde boğulma olaylarına müdahale ederken Büyükşehir ambulansındaki ATT’ler de yoğun çaba harcıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sahillerde verdiği cankurtaranlık hizmeti ile bugüne kadar binlerce kişi hayata yeniden tutundu. KOSKEM boğulma olaylarına karşı tam donanımlı ekipman ve 200 cankurtaranla Kandıra, Karamürsel ve Bayramoğlu sahillerinde hizmet veriyor. KOSKEM’in yanında sahillerde hizmet veren Büyükşehir Ambulansı’ndaki Acil Tıp Teknisyenleri(ATT) de sudan çıkarılan kazazedeleri hayata döndürmek için canla başla çalışıyor. Cankurtaranların sudan çıkardığı kazazedeler ATT’ler tarafından hayata döndürülüyor. BİNLERCE KİŞİ SAHİLLERE AKIN EDİYOR Boğulma olaylarının dışında çeşitli küçük yaralanmalarda da vatandaşlara hizmet veren ATT’ler, geçen yaz sezonunda toplam 880 kişiye müdahalede bulundu. ATT’ler geçen hafta içerisinde 143 vatandaşı boğulma ve çeşitli yaralanmadan dolayı tedavi ettiler. ATT’ler bu yaz sezonu boyunca da bin 115 kişiye sağlık hizmeti verdi. Kıyılardaki yeniliklerin ardından cazibesini arttıran sahillerin geçen yıllara göre daha fazla tercih edilmesi müdahale sayılarında da artışa neden oldu. Özellikle hafta sonları Kandıra bölgesi sahillerinde binlerce kişi denize giriyor.  82 KİŞİ KURTARILDI Kandıra’da 8 sahil bölgesinde hizmet veren İtfaiye Daire Başkanlığı Su Kazalarını Engelleme Merkezi’ne (KOSKEM) bağlı cankurtaranlar geçtiğimiz hafta toplam 82 vatandaşı boğulmaktan kurtardı. Olayların 33’ü Cebeci’de, 33’u Kumcağız’da, 3’ü de Karamürsel Altınkemer sahilinde, 2’si Sarısu’da, 11’i de Bayramoğlu’nda gerçekleşti.            
Kocaeli İtfaiyesi KOSKEM sahillerde boğulma olaylarına müdahale ederken Büyükşehir ambulansındaki ATT’ler de yoğun çaba harcıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sahillerde verdiği cankurtaranlık hizmeti ile bugüne kadar binlerce kişi hayata yeniden tutundu. KOSKEM boğulma olaylarına karşı tam donanımlı ekipman ve 200 cankurtaranla Kandıra, Karamürsel ve Bayramoğlu sahillerinde hizmet veriyor. KOSKEM’in yanında sahillerde hizmet veren Büyükşehir Ambulansı’ndaki Acil Tıp Teknisyenleri(ATT) de sudan çıkarılan kazazedeleri hayata döndürmek için canla başla çalışıyor. Cankurtaranların sudan çıkardığı kazazedeler ATT’ler tarafından hayata döndürülüyor.

BİNLERCE KİŞİ SAHİLLERE AKIN EDİYOR

Boğulma olaylarının dışında çeşitli küçük yaralanmalarda da vatandaşlara hizmet veren ATT’ler, geçen yaz sezonunda toplam 880 kişiye müdahalede bulundu. ATT’ler geçen hafta içerisinde 143 vatandaşı boğulma ve çeşitli yaralanmadan dolayı tedavi ettiler. ATT’ler bu yaz sezonu boyunca da bin 115 kişiye sağlık hizmeti verdi. Kıyılardaki yeniliklerin ardından cazibesini arttıran sahillerin geçen yıllara göre daha fazla tercih edilmesi müdahale sayılarında da artışa neden oldu. Özellikle hafta sonları Kandıra bölgesi sahillerinde binlerce kişi denize giriyor. 

82 KİŞİ KURTARILDI

Kandıra’da 8 sahil bölgesinde hizmet veren İtfaiye Daire Başkanlığı Su Kazalarını Engelleme Merkezi’ne (KOSKEM) bağlı cankurtaranlar geçtiğimiz hafta toplam 82 vatandaşı boğulmaktan kurtardı. Olayların 33’ü Cebeci’de, 33’u Kumcağız’da, 3’ü de Karamürsel Altınkemer sahilinde, 2’si Sarısu’da, 11’i de Bayramoğlu’nda gerçekleşti.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.