BİR YASTIKTA YARIM ASIR

25.04.2018 - 19:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİR YASTIKTA YARIM ASIR

Gölcük AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Bir Yastıkta Yarım Asır” adındaki örnek proje tüm hızıyla sürüyor. Bu proje kapsamında geçtiğimiz gün ilçemizde 50 yıldır evli olarak yaşayan Havva-Ahmet Gürdal çifti ziyaret edilip, uzun ömürler dilendi. Ziyarete Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılması sevinç oluşturdu.

Gölcük AK Parti İlçe Başkanlığı ilçemiz mahallelerinde de sürdürdüğü örnek projelerle takdir topluyor. Sürdürülen projeler kapsamında , mahallelere yeni taşınan vatandaşların kapıları çalınıp “Mahallemize Hoş Geldiniz”, “Bir Yastıkta Yarım Asır” ve “Hoş Geldin Bebek”  adı verilen sosyal projeler tüm hızıyla sürüyor. HAVVA VE AHMET GÜRDAL ÇİFTİNE YASTIK HEDİYE Bu projeler kapsamında geçtiğimiz gün ilçemizde “Bir yastıkta yarım asır” geçiren Havva-Ahmet Gürdal çiftine bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sürpriz bir şekilde Gölcük’te olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı. İlçe Başkanı İdris Alp ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in de hazır bulunduğu ev ziyaretinde 50 yıl evli kalmış Havva-Ahmet Gürdal çiftine  “Bir yastıkta yarım asır” yazan yastık hediye edilip, sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler dilendi. Gürdal çifti, Karaosmanoğlu ve beraberindeki AK Partilileri en iyi şekilde ağırlarken, mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. ÖRNEK PROJE Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Başkan Alp, “Gelecek nesillerimize örnek olması amacı ile başlattığımız “Bir Yastıkta Yarım Asır” projemiz kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ile birlikte Havva – Ahmet Gürdal çiftine ziyaret gerçekleştirdik. Gittiğimiz her yerde çiftlerimizin ilk günkü sevgi ve muhabbetlerine şahit oluyoruz. Rabbim tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar versin” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ise projeyi örnek bulurken, emeği geçenlere teşekkür edip, Gürdal ailesine de mutluluklarının daim olmasını diledi. ESNAFI GEZDİLER AK Parti Gölcük Teşkilatı, seçim çalışmalarına hızlı bir tempoda devam ediyor. Gölcük’te mahalle ziyaretleri gerçekleştiren AK Partililerin son durağı Karaköprü Mahallesi oldu. SEÇİME HAZIRIZ Karaköprü Mahallesi esnaf ve vatandaşlarına ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te eşlik etti. Ziyaretlerde vatandaşların ilgisi ile karşılaşan başkanlar Karaosmanoğlu ve Ellibeş, seçime, vatandaşların gülen yüzünün verdiği enerji ile daha hazır olduklarını ve ülkemiz ve Gölcük için güzel işler yaptıklarının karşılığını bu enerji ile aldıklarını ifade ettiler.
Gölcük AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Bir Yastıkta Yarım Asır” adındaki örnek proje tüm hızıyla sürüyor. Bu proje kapsamında geçtiğimiz gün ilçemizde 50 yıldır evli olarak yaşayan Havva-Ahmet Gürdal çifti ziyaret edilip, uzun ömürler dilendi. Ziyarete Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılması sevinç oluşturdu.

Gölcük AK Parti İlçe Başkanlığı ilçemiz mahallelerinde de sürdürdüğü örnek projelerle takdir topluyor. Sürdürülen projeler kapsamında , mahallelere yeni taşınan vatandaşların kapıları çalınıp “Mahallemize Hoş Geldiniz”, “Bir Yastıkta Yarım Asır” ve “Hoş Geldin Bebek”  adı verilen sosyal projeler tüm hızıyla sürüyor.

HAVVA VE AHMET GÜRDAL ÇİFTİNE YASTIK HEDİYE
Bu projeler kapsamında geçtiğimiz gün ilçemizde “Bir yastıkta yarım asır” geçiren Havva-Ahmet Gürdal çiftine bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sürpriz bir şekilde Gölcük’te olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı. İlçe Başkanı İdris Alp ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in de hazır bulunduğu ev ziyaretinde 50 yıl evli kalmış Havva-Ahmet Gürdal çiftine  “Bir yastıkta yarım asır” yazan yastık hediye edilip, sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler dilendi. Gürdal çifti, Karaosmanoğlu ve beraberindeki AK Partilileri en iyi şekilde ağırlarken, mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

ÖRNEK PROJE
Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Başkan Alp, “Gelecek nesillerimize örnek olması amacı ile başlattığımız “Bir Yastıkta Yarım Asır” projemiz kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş ile birlikte Havva – Ahmet Gürdal çiftine ziyaret gerçekleştirdik. Gittiğimiz her yerde çiftlerimizin ilk günkü sevgi ve muhabbetlerine şahit oluyoruz. Rabbim tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar versin” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ise projeyi örnek bulurken, emeği geçenlere teşekkür edip, Gürdal ailesine de mutluluklarının daim olmasını diledi.

ESNAFI GEZDİLER
AK Parti Gölcük Teşkilatı, seçim çalışmalarına hızlı bir tempoda devam ediyor. Gölcük’te mahalle ziyaretleri gerçekleştiren AK Partililerin son durağı Karaköprü Mahallesi oldu.

SEÇİME HAZIRIZ
Karaköprü Mahallesi esnaf ve vatandaşlarına ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te eşlik etti. Ziyaretlerde vatandaşların ilgisi ile karşılaşan başkanlar Karaosmanoğlu ve Ellibeş, seçime, vatandaşların gülen yüzünün verdiği enerji ile daha hazır olduklarını ve ülkemiz ve Gölcük için güzel işler yaptıklarının karşılığını bu enerji ile aldıklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.