BİNALİ YILDIRIM, İMAMOĞLU'NU KUTLADI

23.06.2019 - 19:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BİNALİ YILDIRIM, İMAMOĞLU'NU KUTLADI

Ak Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, canlı yayaında Ekrfem İmamoğlu'nu kutladı.

Oyların yüzde 95'inin sayıldığı İstanbul seçimlerinde, az önce canlı yayaına çıkan Binali Yıldırım, seçim kampanyasında görev alan teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Yıldırım "Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir başarılar diliyorum. Seçim kampanyası boyunca bizlerle beraber gayreti gösterenlere teşekkür ederim. Sabah oy kullanırken de söylediğim gibi seçim demek demokrasi demektir. Bu seçimlerde de demokrasinin kusursuz şekilde işlediğini göstermiştir. Bu sonuçların İstanbul’un geleceğine hayırlar getirmesini diliyorum. Ekrem İmamoğlu arkadaşımızın İstanbul’a güzel hizmetler yapmasını diliyorum." Şu ana kadar yüzde 95'inin sayıldığı seçimde oy farkının 31 Mart seçimlerine göre çok daha fazla olduğu belirtildi.
Ak Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, canlı yayaında Ekrfem İmamoğlu'nu kutladı.

Oyların yüzde 95'inin sayıldığı İstanbul seçimlerinde, az önce canlı yayaına çıkan Binali Yıldırım, seçim kampanyasında görev alan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Yıldırım "Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir başarılar diliyorum. Seçim kampanyası boyunca bizlerle beraber gayreti gösterenlere teşekkür ederim.

Sabah oy kullanırken de söylediğim gibi seçim demek demokrasi demektir. Bu seçimlerde de demokrasinin kusursuz şekilde işlediğini göstermiştir. Bu sonuçların İstanbul’un geleceğine hayırlar getirmesini diliyorum.

Ekrem İmamoğlu arkadaşımızın İstanbul’a güzel hizmetler yapmasını diliyorum."

Şu ana kadar yüzde 95'inin sayıldığı seçimde oy farkının 31 Mart seçimlerine göre çok daha fazla olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.