LASTİK İŞ

BELEDİYELER BİRLİĞİNDE GÖÇMENLER KONUŞULDU

Gündem 19.11.2015 - 09:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BELEDİYELER BİRLİĞİNDE GÖÇMENLER KONUŞULDU

Marmara Belediyeler Birliği 2015 yılı II. Meclis Toplantısı Bursa Crowne Plaza Otel'de Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin başkanlığında, 230 belediye başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.

  Marmara Belediyeler Birliği'nin (MBB) 2015 yılı olağan genel kurulu, 230 belediye başkanının katılımıyla Bursa Crow Plaza'da yapıldı. Buradaki toplantıya Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in yanı sıra Kocaeli genelinde çok sayıda belediye başkanı katıldı. Bursa Büyükşehir belediye Başkanı Recep Altepe başkanlığındaki toplantıda Marmara Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen önemli çalışmalarla, Türk belediyecilik tarihinde ciddi bir başarıya imza attığı dile getirildi. Toplantıya katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Marmara Belediyeler Birliğinin 2015 yılı toplantısı için Belediye Meclis üyelerimiz ve bölgemizdeki Belediye Başkanı arkadaşlarımızla ile birlikte Bursa'dayız. Bölgemizdeki Belediyelerin katıldığı Birlik Toplantısı Belediyecilik açısından önem arz ediyor. Yerel yönetimler, demokratikleşme sürecinin kilit noktasında bulunmaktır. Farklı anlayışlara, kültürlere, inançlara eşit mesafede olarak, halkın yaşam alanlarını daha iyi hale getirmek, yaşamlarından mutluluk duyacakları seviyeye ulaştırmak ve kentin değerlerini kaybetmeden geleceğe yürüme adına önemli karar mekanizmalarıdır.Bu anlamda Birlik toplantısında  hizmetlerimize katkı sağlayacak konular ele alındı.Toplantı da Suriye ve Irak'ta yaşanan iç savaş nedeniyle ülkelerinden kaçan iki buçuk milyondan fazla mültecinin yaşadığı Türkiye'de bu durumun yerel yönetimlere yansıması da masaya yatırıldı"dedi.  
Marmara Belediyeler Birliği 2015 yılı II. Meclis Toplantısı Bursa Crowne Plaza Otel'de Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin başkanlığında, 230 belediye başkanının katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Marmara Belediyeler Birliği'nin (MBB) 2015 yılı olağan genel kurulu, 230 belediye başkanının katılımıyla Bursa Crow Plaza'da yapıldı. Buradaki toplantıya Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in yanı sıra Kocaeli genelinde çok sayıda belediye başkanı katıldı.

Bursa Büyükşehir belediye Başkanı Recep Altepe başkanlığındaki toplantıda Marmara Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen önemli çalışmalarla, Türk belediyecilik tarihinde ciddi bir başarıya imza attığı dile getirildi.

Toplantıya katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "Marmara Belediyeler Birliğinin 2015 yılı toplantısı için Belediye Meclis üyelerimiz ve bölgemizdeki Belediye Başkanı arkadaşlarımızla ile birlikte Bursa'dayız. Bölgemizdeki Belediyelerin katıldığı Birlik Toplantısı Belediyecilik açısından önem arz ediyor. Yerel yönetimler, demokratikleşme sürecinin kilit noktasında bulunmaktır. Farklı anlayışlara, kültürlere, inançlara eşit mesafede olarak, halkın yaşam alanlarını daha iyi hale getirmek, yaşamlarından mutluluk duyacakları seviyeye ulaştırmak ve kentin değerlerini kaybetmeden geleceğe yürüme adına önemli karar mekanizmalarıdır.Bu anlamda Birlik toplantısında  hizmetlerimize katkı sağlayacak konular ele alındı.Toplantı da Suriye ve Irak'ta yaşanan iç savaş nedeniyle ülkelerinden kaçan iki buçuk milyondan fazla mültecinin yaşadığı Türkiye'de bu durumun yerel yönetimlere yansıması da masaya yatırıldı"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.