BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIKLAR TEMİZLENİYOR

Gölcük 23.06.2016 - 11:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAYRAM ÖNCESİ MEZARLIKLAR TEMİZLENİYOR

Gölcük Belediyesi bağlı İdari İşler Müdürlüğü’nün, mezarlıktan sorumlu ekipleri bayram öncesi genel bakım ve temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu anlamda İlçe genelindeki mezarlıklarda yapılan genel bakım ve temizlik çalışmaları Bayrama kadar bitirilmesi planlanıyor. Mezarlık Alanlarda Bakım ve Temizlik Yapılarak Huzurlu Dua İmkanı Sağlanıyor Gölcük Belediyesi’nin Mezarlıktan sorumlu ekipleri, İlçe genelindeki mezarlık alanları içerisindeki yabani otların kesilmesi ve temizliği, kurumuş, kırılmış veya devrilmiş ağaçların toplanması ve kesilmesi işlemlerini tamamlayarak Mezarlık alanlarını daha güzel bir görünüme kavuşturuyor, görsel kirlilikten arındırılmış oluyor. Tüm mezarlıklarda gerçekleştirilen genel bakım ve temizlik çalışmaları program dahilinde sürdürülürken, bu çalışmalarla birlikte Mezarlık alanlarında hem eksikler tamamlanmış, hem de rutin çalışmalar aksamadan gerçekleştirilmiş oluyor. Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci yapılan çalışmaları yerinde takip ediyor.
Gölcük Belediyesi bağlı İdari İşler Müdürlüğü’nün, mezarlıktan sorumlu ekipleri bayram öncesi genel bakım ve temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu anlamda İlçe genelindeki mezarlıklarda yapılan genel bakım ve temizlik çalışmaları Bayrama kadar bitirilmesi planlanıyor.

Mezarlık Alanlarda Bakım ve Temizlik Yapılarak Huzurlu Dua İmkanı Sağlanıyor

Gölcük Belediyesi’nin Mezarlıktan sorumlu ekipleri, İlçe genelindeki mezarlık alanları içerisindeki yabani otların kesilmesi ve temizliği, kurumuş, kırılmış veya devrilmiş ağaçların toplanması ve kesilmesi işlemlerini tamamlayarak Mezarlık alanlarını daha güzel bir görünüme kavuşturuyor, görsel kirlilikten arındırılmış oluyor.

Tüm mezarlıklarda gerçekleştirilen genel bakım ve temizlik çalışmaları program dahilinde sürdürülürken, bu çalışmalarla birlikte Mezarlık alanlarında hem eksikler tamamlanmış, hem de rutin çalışmalar aksamadan gerçekleştirilmiş oluyor. Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci yapılan çalışmaları yerinde takip ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.