LASTİK İŞ

BAYRAM ÖNCESİ ESNAFIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Ekonomi 12.06.2018 - 17:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAYRAM ÖNCESİ ESNAFIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, Gölcük Çarşı içinde hareketlilik arttı. Esnaflar dükkan önlerine, cadde ve sokak kenarlarına tezgahlarını açıp ürün çeşitliliğini artırarak vatandaşların ihtiyaç duyduğu ürünlere daha rahat bir şekilde ulaşarak alışverişlerini yapma imkanı sağlıyor.

Gölcük'te Bayram Öncesi Esnafta, Vatandaşta Mutlu Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, Gölcük Çarşı içinde hareketlilik arttı. Esnaflar dükkan önlerine, cadde ve sokak kenarlarına tezgahlarını açıp ürün çeşitliliğini artırarak vatandaşların ihtiyaç duyduğu ürünlere daha rahat bir şekilde ulaşarak alışverişlerini yapma imkanı sağlıyor. Bu durum Adeta bir Panayırı andıran Gölcük'ün cadde ve sokaklarında vatandaşında, esnafında yüzünü güldürüyor. Satışa sunulan ürünlerin genel anlamda uygun fiyatlarda olması ayrı bir memnuniyet yaratıyor.  Gölcük Belediyesi Ekiplerinin Denetimleri Sürüyor Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından satış yapılan yerler büyük bir özen ve titizlikle denetleniyor. Yapılan incelemelerde, ürünlerin genel olarak kaliteli ve uygun fiyatlarla satıldığı belirtiliyor. Esnaflar ise sattıkları ürünleri kaliteli ve uygun fiyatlarla vatandaşlarımızın hizmetine sunduklarını, Bayram öncesi onların yüzlerinin gülmesini ve ihtiyaçlarını karşılarken memnun ayrılmalarını, bu anlamda da hiçbir şikayet ya da uyarı gelmediğini, alışveriş yapanların mutlu olmalarının gayesi içinde olduklarını belirtiyorlar.
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, Gölcük Çarşı içinde hareketlilik arttı. Esnaflar dükkan önlerine, cadde ve sokak kenarlarına tezgahlarını açıp ürün çeşitliliğini artırarak vatandaşların ihtiyaç duyduğu ürünlere daha rahat bir şekilde ulaşarak alışverişlerini yapma imkanı sağlıyor.

Gölcük'te Bayram Öncesi Esnafta, Vatandaşta Mutlu
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, Gölcük Çarşı içinde hareketlilik arttı. Esnaflar dükkan önlerine, cadde ve sokak kenarlarına tezgahlarını açıp ürün çeşitliliğini artırarak vatandaşların ihtiyaç duyduğu ürünlere daha rahat bir şekilde ulaşarak alışverişlerini yapma imkanı sağlıyor. Bu durum Adeta bir Panayırı andıran Gölcük'ün cadde ve sokaklarında vatandaşında, esnafında yüzünü güldürüyor. Satışa sunulan ürünlerin genel anlamda uygun fiyatlarda olması ayrı bir memnuniyet yaratıyor. 
Gölcük Belediyesi Ekiplerinin Denetimleri Sürüyor
Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından satış yapılan yerler büyük bir özen ve titizlikle denetleniyor. Yapılan incelemelerde, ürünlerin genel olarak kaliteli ve uygun fiyatlarla satıldığı belirtiliyor. Esnaflar ise sattıkları ürünleri kaliteli ve uygun fiyatlarla vatandaşlarımızın hizmetine sunduklarını, Bayram öncesi onların yüzlerinin gülmesini ve ihtiyaçlarını karşılarken memnun ayrılmalarını, bu anlamda da hiçbir şikayet ya da uyarı gelmediğini, alışveriş yapanların mutlu olmalarının gayesi içinde olduklarını belirtiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.