LASTİK İŞ

BAYRAM HARÇLIKLARI BAŞKANDAN

25.09.2015 - 21:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAYRAM HARÇLIKLARI BAŞKANDAN

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karaosmanoğlu Hafız Muharrem Camisi'nde vatandaşlarla bayramlaştı, çocuklara harçlık dağıttı.

İslam coğrafyasında ve ülkemiz de yaşanan olumsuz ve hiç istemediğimiz olayların son bulmasını isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Dünya'nın huzur bulması ve Müslümanların barış içerisinde kendi topraklarında kardeşlik içerisinde yaşamaları için çok dua edelim" dedi. Bayramı namazını Karaosmanoğlu Hafız Muharrem Camisi'nde kılan Başkan Karaosmanoğlu, burada vatandaşlarla bayramlaştı ve çocuklara harçlık dağıttı. YUVACIK MERKEZ CAMİSİNDE ÇOCUKLARLA BAYRAMLAŞTI  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bayram namazı sonrası Yuvacık Merkez Camisine geçerek burada özellikle çocuklarla bayramlaştı ve yine harçlık dağıttı. Çocukların bayram sevincine ve mutluluğuna ortak olan Başkan Karaosmanoğlu, "Yeni neslimize yani çocuklarımıza ve gençlerimize bayramların anlamını çok iyi anlatmamız gerekiyor. Bu özel günler sosyal dokumumuzu geliştiren, gelecek yıllara bu dini ve ahlaki değerlerimizin taşınmasını sağlayacak en önemli günlerdir" şeklinde konuştu. Yuvacık Merkez camisinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması için hep beraber dua edilmesini de istedi.      
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karaosmanoğlu Hafız Muharrem Camisi'nde vatandaşlarla bayramlaştı, çocuklara harçlık dağıttı.

İslam coğrafyasında ve ülkemiz de yaşanan olumsuz ve hiç istemediğimiz olayların son bulmasını isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Dünya'nın huzur bulması ve Müslümanların barış içerisinde kendi topraklarında kardeşlik içerisinde yaşamaları için çok dua edelim" dedi. Bayramı namazını Karaosmanoğlu Hafız Muharrem Camisi'nde kılan Başkan Karaosmanoğlu, burada vatandaşlarla bayramlaştı ve çocuklara harçlık dağıttı.

YUVACIK MERKEZ CAMİSİNDE ÇOCUKLARLA BAYRAMLAŞTI 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bayram namazı sonrası Yuvacık Merkez Camisine geçerek burada özellikle çocuklarla bayramlaştı ve yine harçlık dağıttı. Çocukların bayram sevincine ve mutluluğuna ortak olan Başkan Karaosmanoğlu, "Yeni neslimize yani çocuklarımıza ve gençlerimize bayramların anlamını çok iyi anlatmamız gerekiyor. Bu özel günler sosyal dokumumuzu geliştiren, gelecek yıllara bu dini ve ahlaki değerlerimizin taşınmasını sağlayacak en önemli günlerdir" şeklinde konuştu. Yuvacık Merkez camisinde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde yaşaması için hep beraber dua edilmesini de istedi.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.