LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN YETİM ÇOCUKLARI AĞIRLADI

03.07.2015 - 16:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN YETİM ÇOCUKLARI AĞIRLADI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yazlık Ilıca Restoranda düzenlediği Kardeşlik İftar yemeğinde, İlçe genelindeki yetimleri iftar yemeğinde ağırladı.

İftar yemeğine, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Kanal 7 Televizyon Programcısı Ömer Döngeloğlu ve ilçe genelindeki yetim çocuklar katıldı. Kardeşlik İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Başkan Ellibeş “Ramazan ayı milletçe birbirine bağlılığın güçlendiği, iyilik, paylaşma ve yardımlaşma duygularının canlandığı bereketli bir aydır. Türk Milleti olarak Mübarek Ramazan ayında yapacağımız yardım ve desteklerle birbirine etle tırnak kadar yakın, sıkılmış bir yumruk gibi sımsıkı bağlarla birbirine bağlı bir millet olduğumuzu bir kez daha görecek ve yaşayacağız. Bu inanç doğrultusunda bu gün burada tertip ettiğimiz iftar yemeğindeki amac bu tür iftarlarla bir araya gelmek değil, bu başlangıcın farklı yerlere, farklı mekanlara taşınmasıdır. Bu bakımdan yetimlere sahip çıkmak bizim dünya görüşümüzün üzerimize getirdiği en büyük sorumluluktur. Yetimlerimizi sahiplenmek ve onların geleceğini aydınlatmak için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Gölcük'te sahipsiz yetimimiz kalmasın” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Yazlık Ilıca Restoranda düzenlediği Kardeşlik İftar yemeğinde, İlçe genelindeki yetimleri iftar yemeğinde ağırladı.

İftar yemeğine, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Kanal 7 Televizyon Programcısı Ömer Döngeloğlu ve ilçe genelindeki yetim çocuklar katıldı.

Kardeşlik İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Başkan Ellibeş “Ramazan ayı milletçe birbirine bağlılığın güçlendiği, iyilik, paylaşma ve yardımlaşma duygularının canlandığı bereketli bir aydır. Türk Milleti olarak Mübarek Ramazan ayında yapacağımız yardım ve desteklerle birbirine etle tırnak kadar yakın, sıkılmış bir yumruk gibi sımsıkı bağlarla birbirine bağlı bir millet olduğumuzu bir kez daha görecek ve yaşayacağız. Bu inanç doğrultusunda bu gün burada tertip ettiğimiz iftar yemeğindeki amac bu tür iftarlarla bir araya gelmek değil, bu başlangıcın farklı yerlere, farklı mekanlara taşınmasıdır. Bu bakımdan yetimlere sahip çıkmak bizim dünya görüşümüzün üzerimize getirdiği en büyük sorumluluktur. Yetimlerimizi sahiplenmek ve onların geleceğini aydınlatmak için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Gölcük'te sahipsiz yetimimiz kalmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.