LASTİK İŞ

BAŞKAN TALİMATI VERDİ TEHLİKE GİDERİLDİ

Değirmendere 12.06.2019 - 10:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN TALİMATI VERDİ TEHLİKE GİDERİLDİ

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda bulunan derenin denizle buluştuğu alan temizlik için açık bırakılmış, geri kalan kısmı ise korkulukla kapatılmıştı.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer geçtiğimiz gün bölgeye gitti ve tehlike oluşturan yer için hemen önlem alınması talimatını verdi. TEL ÇİTLE KAPATILDI Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri gerekli çalışmayı yaparak bir günde tehlike oluşturan kısmı tel çitle kapattı ve böylece çocukların ve yaşlıların düşme tehlikesi giderilmiş oldu. Sahil kısmının da dekoratif halatla kapatılacağı bu konuda çalışmanın devam ettiği bildirildi. Ayrıca dere boyu da saksı içindeki çiçeklerle donatılarak güzel bir görünüme kavuşturuldu. Yapılan çalışmalardan dolayı Değirmendereliler, belediye ekiplerine ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkürlerini iletti.      
Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda bulunan derenin denizle buluştuğu alan temizlik için açık bırakılmış, geri kalan kısmı ise korkulukla kapatılmıştı.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer geçtiğimiz gün bölgeye gitti ve tehlike oluşturan yer için hemen önlem alınması talimatını verdi.

TEL ÇİTLE KAPATILDI

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri gerekli çalışmayı yaparak bir günde tehlike oluşturan kısmı tel çitle kapattı ve böylece çocukların ve yaşlıların düşme tehlikesi giderilmiş oldu. Sahil kısmının da dekoratif halatla kapatılacağı bu konuda çalışmanın devam ettiği bildirildi. Ayrıca dere boyu da saksı içindeki çiçeklerle donatılarak güzel bir görünüme kavuşturuldu. Yapılan çalışmalardan dolayı Değirmendereliler, belediye ekiplerine ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkürlerini iletti.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.