LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER KIZILAY'A KURBAN BAĞIŞI YAPTI

Gündem 22.07.2019 - 18:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER KIZILAY'A KURBAN BAĞIŞI YAPTI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kızılay Gölcük Şubesi aracılığı ile Kızılay’a Kurban bağışında bulundu.

İLK KURBAN BAĞIŞINI YAPTI Başkan Sezer’in vekaletini alan Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış, "Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kızılay Şubemize ilk kurban bağışını yapmıştır. Bu kapsamda Sezer Ailesi adına Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz. Tüm Gölcük halkının katkılarını bekliyoruz " dedi. "DESTEK OLUNMASINI ÖNERİYORUM" Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de Kızılay'ın güvenilir bir kurum olduğunu ve bu noktada alınan bağışların dünya mazlumlarına iletildiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmasının devamında Başkan Sezer “Geçen yıl kurban organizasyonunu 40 ülkede gerçekleştiren ve 154 bin 854 hisse kurbanı 3,8 milyon insana ulaştıran, bu yıl kampanyasında da yurt içinde 70 bin hisse, yurt dışında 50 ülkede dağıtılmak üzere 110 bin hisse hedefleyen Kızılay'a vekaleten kurban bağışımızı gerçekleştirdik. Tüm Dünya'da yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren, zor günlerin en yakın dostu Kızılay'ın, Kurban Bağışı Kampanyası'na, hemşehrilerimizinde destek olmasını diliyor, bu noktada Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve ekibine de başarılar dileklerimi iletiyorum. Gölcük Kızılay Şubesi'ne bağışlarınız için Telefon: 0 549 640 40 60 Esra Yeşil Yurt içi 850 TL, Yurt dışı 725 TL
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kızılay Gölcük Şubesi aracılığı ile Kızılay’a Kurban bağışında bulundu.

İLK KURBAN BAĞIŞINI YAPTI

Başkan Sezer’in vekaletini alan Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış, "Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kızılay Şubemize ilk kurban bağışını yapmıştır. Bu kapsamda Sezer Ailesi adına Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz. Tüm Gölcük halkının katkılarını bekliyoruz " dedi.

"DESTEK OLUNMASINI ÖNERİYORUM"

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de Kızılay'ın güvenilir bir kurum olduğunu ve bu noktada alınan bağışların dünya mazlumlarına iletildiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmasının devamında Başkan Sezer “Geçen yıl kurban organizasyonunu 40 ülkede gerçekleştiren ve 154 bin 854 hisse kurbanı 3,8 milyon insana ulaştıran, bu yıl kampanyasında da yurt içinde 70 bin hisse, yurt dışında 50 ülkede dağıtılmak üzere 110 bin hisse hedefleyen Kızılay'a vekaleten kurban bağışımızı gerçekleştirdik. Tüm Dünya'da yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren, zor günlerin en yakın dostu Kızılay'ın, Kurban Bağışı Kampanyası'na, hemşehrilerimizinde destek olmasını diliyor, bu noktada Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve ekibine de başarılar dileklerimi iletiyorum.

Gölcük Kızılay Şubesi'ne bağışlarınız için Telefon: 0 549 640 40 60 Esra Yeşil

Yurt içi 850 TL, Yurt dışı 725 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.