LASTİK İŞ

BAŞKAN SEZER İLK ANDAN BU YANA SAHADAYDI

Gündem 22.06.2020 - 09:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BAŞKAN SEZER İLK ANDAN BU YANA SAHADAYDI

Gölcük’ün bazı noktalarında sağanak yağış ve dolu nedeniyle meydana gelen su baskınlarına karşı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm Gölcük Belediyesi ekipleri ile birlikte ilk andan bu yana sahadaydı ve gece boyunca gerekli müdahalenin yapılmasını sağladı. BAŞKAN SEZER EKİPLERE TEŞEKKÜR ETTİ Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İlçemizin bazı noktalarında sağanak yağış ve dolu nedeniyle meydana gelen su baskınları ve toprak kaymasına ilk andan itibaren müdahale eden ve fedakarca çalışan; Gölcük Belediyesi ekiplerine, ekiplerimize destek veren; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerine, İSU ekiplerine, Gölcük İtfaiyesi'ne, SEDAŞ'a, TEMAŞ Hafriyat Sahibi Murat Bat'a ve Doğan Hafriyat Sahibi Eyüp Doğan'a can-ı gönülden teşekkür ederim. Allah beterinden ve tüm afetlerden bizleri korusun” dedi.

Gölcük’ün bazı noktalarında sağanak yağış ve dolu nedeniyle meydana gelen su baskınlarına karşı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm Gölcük Belediyesi ekipleri ile birlikte ilk andan bu yana sahadaydı ve gece boyunca gerekli müdahalenin yapılmasını sağladı.

BAŞKAN SEZER EKİPLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “İlçemizin bazı noktalarında sağanak yağış ve dolu nedeniyle meydana gelen su baskınları ve toprak kaymasına ilk andan itibaren müdahale eden ve fedakarca çalışan; Gölcük Belediyesi ekiplerine, ekiplerimize destek veren; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerine, İSU ekiplerine, Gölcük İtfaiyesi'ne, SEDAŞ'a, TEMAŞ Hafriyat Sahibi Murat Bat'a ve Doğan Hafriyat Sahibi Eyüp Doğan'a can-ı gönülden teşekkür ederim. Allah beterinden ve tüm afetlerden bizleri korusun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.