BAŞKAN ŞENTUNA'YI AĞIRLADI

07.10.2015 - 22:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN ŞENTUNA'YI AĞIRLADI

Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Vahit Şen tuna Başkan Ellibeş’e Konuk Oldu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna’yı makamında ağırlayarak görüş alışverişinde bulundular.   Yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, Değirmendere Musiki Derneğimizin yapmış olduğu güzel çalışmaların devam ederek halkımızın bir nebze olsun sıkıntılardan kurtulup Musikiyle buluşmaya devam etmesinin en büyük arzusu olduğunu belirtti.   Vahit Şentuna, Başkan Ellibeş’in kendisini makamında ağırlamasından dolayı memnun olduğunu belirterek, önceden olduğu gibi bundan sonra da Sanat anlamında güzel konserler vererek vatandaşlarımızın musikiyle buluşmasını sağlayacağız.  
Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Vahit Şen tuna Başkan Ellibeş’e Konuk Oldu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Vahit Şentuna’yı makamında ağırlayarak görüş alışverişinde bulundular.

 

Yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, Değirmendere Musiki Derneğimizin yapmış olduğu güzel çalışmaların devam ederek halkımızın bir nebze olsun sıkıntılardan kurtulup Musikiyle buluşmaya devam etmesinin en büyük arzusu olduğunu belirtti.

 

Vahit Şentuna, Başkan Ellibeş’in kendisini makamında ağırlamasından dolayı memnun olduğunu belirterek, önceden olduğu gibi bundan sonra da Sanat anlamında güzel konserler vererek vatandaşlarımızın musikiyle buluşmasını sağlayacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.