LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN ELLİBEŞ ZİYARETLERİNE ARA VERMİYOR

Gölcük 22.09.2016 - 18:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN ELLİBEŞ ZİYARETLERİNE ARA VERMİYOR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Başkan Ellibeş, görevleri başındaki jandarmalarla da selamlaşıp, sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Ayrıca Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca ziyaret ederek sohbet etti. Başkan Ellibeş yaptığı konuşmasında, yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük özveriyle görev yapmakta olan Jandarma teşkilatımız, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımız ile bütünleşmiş vaziyettedir. Bu anlamda İlçe Jandarma Komutanlığı personelimizin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Yüzbaşı Kırca, Başkan Ellibeş’e yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Jandarma Teşkilatı olarak bizler vatandaşlarımızın güvenliği ve onların rahat bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için gereken tedbirleri her zaman alıyoruz, bundan sonrada almaya devam edeceğiz, dedi. Gölcük Merkez Karakolu’na Ziyaret Bulunuldu Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Merkez Karakol Amiri Başkomiser Haluk Çakıroğlu’na ziyarette bulundu. Karşılıklı sohbet ederek, ilçe sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulununan Başkan Ellibeş “Bu önemli ve değerli görevi üstlenerek ilçemizde asayişi sağlamanızdan ötürü sizlere ve ekibinize teşekkür ediyorum ve bu anlamda belediye olarak bizler üzerimize düşen görevi yapacağız.” dedi.   Yapılan ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkomiser Çakıroğlu, Toplumun huzurunun sağlanması, insanların can ve mal güvenliğinin korunması yönünde Emniyet Teşkilatı olarak her daim hazır olarak beklemekteyiz. Bu doğrultuda karşımıza çıkabilecek her türlü sorunun üstesinden gelmeye hazırız, dedi. 
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Başkan Ellibeş, görevleri başındaki jandarmalarla da selamlaşıp, sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Ayrıca Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca ziyaret ederek sohbet etti.

Başkan Ellibeş yaptığı konuşmasında, yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük özveriyle görev yapmakta olan Jandarma teşkilatımız, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımız ile bütünleşmiş vaziyettedir. Bu anlamda İlçe Jandarma Komutanlığı personelimizin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yüzbaşı Kırca, Başkan Ellibeş’e yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. Jandarma Teşkilatı olarak bizler vatandaşlarımızın güvenliği ve onların rahat bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için gereken tedbirleri her zaman alıyoruz, bundan sonrada almaya devam edeceğiz, dedi.

Gölcük Merkez Karakolu’na Ziyaret Bulunuldu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Merkez Karakol Amiri Başkomiser Haluk Çakıroğlu’na ziyarette bulundu.

Karşılıklı sohbet ederek, ilçe sorunları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulununan Başkan Ellibeş “Bu önemli ve değerli görevi üstlenerek ilçemizde asayişi sağlamanızdan ötürü sizlere ve ekibinize teşekkür ediyorum ve bu anlamda belediye olarak bizler üzerimize düşen görevi yapacağız.” dedi.

 

Yapılan ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkomiser Çakıroğlu, Toplumun huzurunun sağlanması, insanların can ve mal güvenliğinin korunması yönünde Emniyet Teşkilatı olarak her daim hazır olarak beklemekteyiz. Bu doğrultuda karşımıza çıkabilecek her türlü sorunun üstesinden gelmeye hazırız, dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.