BAŞKAN ELLİBEŞ YOL ÇALIŞMALARINI

Gölcük 21.05.2015 - 11:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BAŞKAN ELLİBEŞ YOL ÇALIŞMALARINI

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman önceki gün ilçe de devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Gölcük Belediyesinin Cadde ve sokak yenileme çalışmaları devam ediyor. Daha önce bir çok cadde ve sokakta yapılan prestij caddeler 19 Mayıs Caddesiyle devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman önceki gün ilçe de devam eden çalışmaları inceledi. Önce 19 Mayıs Caddesi'ni ziyaret eden Başkan Ellibeş çalışmaları yerinde inceledi.  Esnafın taleplerini dikkate alan Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ellibeş Prestij Caddesinin yayaların kullandığı alanda granit kaplama, araçların işlediği alanda küp taş kaplama yapılacağını Prestij cadde çalışmaları tamamlandıktan sonra, trafik rahatlayacağını söyledi.  MİSAFİRLER İÇİN TESİS YAPILIYOR Gölcük Belediyesi bünyesinde gerçekleşen Rahvan At Yarışları alanında konaklama konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle çalışmalar başlatılmıştı. Başkan Ellibeş Rahvan At Yarışı sahasında yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Alanda dinlenme odası, atlar için barınacak yer yapılacağını ifade eden Başkan Ellibeş "Geleneksel sporlarımızdan olan Rahvan At Yarışları uzun yıllardır Belediyemizin bünyesinde yapılmaktadır. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen rahvan yarış severlerin atlarını barındıracağı ve kendilerinin de kalacağı bir mekan olarak yapımına devam ettiğimiz tesisimizi aynı zamanda eğitim amaçlı olarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. 
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman önceki gün ilçe de devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Gölcük Belediyesinin Cadde ve sokak yenileme çalışmaları devam ediyor. Daha önce bir çok cadde ve sokakta yapılan prestij caddeler 19 Mayıs Caddesiyle devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman önceki gün ilçe de devam eden çalışmaları inceledi. Önce 19 Mayıs Caddesi'ni ziyaret eden Başkan Ellibeş çalışmaları yerinde inceledi.  Esnafın taleplerini dikkate alan Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ellibeş Prestij Caddesinin yayaların kullandığı alanda granit kaplama, araçların işlediği alanda küp taş kaplama yapılacağını Prestij cadde çalışmaları tamamlandıktan sonra, trafik rahatlayacağını söyledi. 
MİSAFİRLER İÇİN TESİS YAPILIYOR
Gölcük Belediyesi bünyesinde gerçekleşen Rahvan At Yarışları alanında konaklama konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle çalışmalar başlatılmıştı. Başkan Ellibeş Rahvan At Yarışı sahasında yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Alanda dinlenme odası, atlar için barınacak yer yapılacağını ifade eden Başkan Ellibeş "Geleneksel sporlarımızdan olan Rahvan At Yarışları uzun yıllardır Belediyemizin bünyesinde yapılmaktadır. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen rahvan yarış severlerin atlarını barındıracağı ve kendilerinin de kalacağı bir mekan olarak yapımına devam ettiğimiz tesisimizi aynı zamanda eğitim amaçlı olarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.